Dextroza u Whey _ preslatko |
Post Reply |
Author | ||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Travanj 2010 at 19:42 |
|
ok...nemojte poluditi...citao sam sve teme (vise manje
) ugl...nisam nasao konkretan odgovor... Znaci 400 ml (mlika ili vode), mjerica (30 g) WHEY-a od twinlaba, i dvi mjerice Dextroze (DM)...tako je kao omjer... i to mi je preodvratnlo slatko...kada stavim omjer š:š ponovo uzasno...fuj...jeli to triba biti tako ili ja nesto griješim??? Još jednom...ispricavam se ako ponavljam pitanje necije, trazio sam i nisam nasao odg. Hvala, LP. Edited by Arthas |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nista ne grijesis, koristi samo vodu ako je PWM. Ako ti je preslatko dodaj jos vode. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
E fala ti puno...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hebote stavljaš mlijeko, dex i whey odjednom?? Pobogu di si to cuo/vidio/procitao da se tako radi? I da nisi našao odgovor? Gdje si tražio? Ak nije bilo jedno miljon puta napisano al evo opet ima bistrica koje izmišljaju toplu vodu. Ak ti je preslatko, dodaj još vode i amen. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opet ih ima, a bit ce ih jos. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a to ljudi rade jer proizvođaci pišu na proizvodu...sa mlijekom ili vodom.... procitala sam baš zanimljiv clanak o mlijeku pred neki dan...samo da ga nađem pa cu staviti zanimljive citate....;)
Uglavnom..mlijeko je za dojencad....ne za velike ljude....;) A ako ga vec i piješ...to je iz užitka.....a nikako ne jer je zdravo...oki....i ne sa whey-om i dex..... |
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok...nisam ja bistrica ili neznam ti sto...pija san vodu
Whey i dex. ali mi je zena u twinlaba rekla kao da je zdravije s mlikon....i zato san tako poceja...i tako san sve skupa 3 puta pija...jbt-e...nemorate odma skakat ko da san neznam sto napravija... |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Krivo ti je rekla. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa gle nema niš loše da si pio whey s mlijekom, ili whey s dexom i vodom, ali ti brate miješaš mlijeko, whey i dex odjednom! To me zanimalo di si pokupio takvu ideju... I otkada se slušaju savjeti prodavaca suplemenata? To smo rekli prekrižit.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u svakom slucaju...bolje je whey, dex i voda...nego whey u mlijeko...i mlijeko nije tak zdravo kako se predstavlja da je....i to je to.... ;)
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
e pa hvala...sad znam za u buduce...gle...novi sam u ovim
suplementima...tako da...nemojte me podma ispaliti iz gaca...kada covik nezna vjeruje u svasta... |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerujem, neki dan sam vidi babu s punom vrecom herbalife-a. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
njnjnjnj.... |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |