Orbitrek i HIIT |
Post Reply |
Author | |
LordOrg
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2010 at 17:06 |
Dakle, imam pitanje
Kada se na Orbitreku poveca otpor, na maximalno, i onda vježba oko š0-20 min....dali se to može smatrati HIIT treningom? I, znam da vam je puna kapa ovih pitanja :P, ali takva vrsta treninga, HIIT (ako to uopce je HIIT) ce dovesti do oblikovanja trbušnih mišica? naravno, uz vježbe za trbušne mišice :) |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, + dobit ce± veliku µilu na bicepsu.
Edited by soner_9393 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
š0-20minuta na orbitreku ja nebi smatra HIITom jer HIIT je visoko intenzivni intervalni treningi i radi se o izmjeni visokih i laganih intervala tako da nista od toga. a i nesto si mislim da neces bas moc u nekom super brzom tempu radit 20 minuti na orbitreku u komadu,tako da radje radi 20 sec najbrze sta mozes ona 60 sec lagano
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovako kako je zmaj opisao ja radim na orbitreku... i mislim da nemam ništa mišica.... Hocu testoserona.....
|
|
LordOrg
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
zmaju, kuzin ja to....ali 20 minuta na najveci otpor...ugl, prava verzija HIIT-a bi bila to, 20 sec najbrze, pa 60 sporije?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
e, i tako radit intervale š5-20 minuti
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da ti naraste i brada? :D |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
a bradu obriješ...šta.....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |