šopska salata (V) |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2010 at 14:58 |
šopska salata
Potrebni sastojci: 4 Ršš; 5 rajcica, 2 Ršš;3 mala krastavca, 4 Ršš; 6 svježih paprika (ili 6 Ršš; 8 pecenih i oguljenih), glavica crvenog luka, krupno naribani ili izmrvljeni bijeli bugarski slani sir, š vezice peršina, ulje ocat i sol prema ukusu. Priprema: Svježe ili pecene i ocišcene od sjemenki paprike narezati, dodati na krupnije kocke narezane rajcice, krastavce, peršin i luk. Ulje, ocat i sol staviti prema ukusu, sve pažljivo promiješati i složiti u zdjelu za salatu. Povrh obilno naribati ili izmrviti bijeli sir. šopska salata s ljutom paprikom Potrebni sastojci: 300-350 gr rajcica š krastavac (oko 200 gr) ljuta papricica š50 gr. slanog mekog sira 2 glavice luka 2-3 zelene paprike š0-š5 maslina š vezica peršina ulje, ocat i sol po ukusu Priprema: Luk se sitno nareže. Zelene paprike narežu se na vece rezance, ljuta papricica na male. Krastavac se nareže na kockice. Rajcice također. Sve se soli, dodaje ulje, ocat i lagano se promiješa. Odozgo se stavi rukom umrvljeni sir, masline i peršin. Izvor:bugari-u-hrvatskoj.com Dobar tek FITovci! Jedete li ovakvu salatu kada? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf predobro, samo ja stavim feta sir umjesto bugarskog
|
|
poison eyes
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf.. cini mi se stvarno mljac
samo sam si ja recept prilagodila malo: rajcica, krastavac, luk i posni sir.. s malo aceta balsamica. ufff.. moja omiljena salata |
|
Dabog da crko' fejsbuk kad ga svako ima..
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
nikad nisam probala ni naišla na bugarski sir... znaci feta mu je alternativa?
kakvog je okusa? |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |