Guza.....?! |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2007 at 22:35 |
|
MORAM SE POHVALITI! Frend koji je hodao s plesacicom iz Brazila rekao je da IMAM BOLJU GUZU OD NJENE! WOW! Doooobro.... mozda je malo lagao, ali je dao i dobro objasnjenje - da je njena toliko zategnuta da ima osjecaj kao da je primio muskarca. Stoga - JA MU VJERUJEM! |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocemo sliku, ocemo sliku!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pokusavam, ali ne kuzim kako da je stavim.... Mozda da je posaljem nekome na mail pa da to netko drugi stavi... |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posalji meni, ako ne mozes skuzit kako, pa cu ti ja stavit ovdje na forum!
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
napisem ti ja opsirni tutorial ako treba |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cudan osjecaj,budes sa brazilkom a imas osjecaj da si primio muskarca ....da u pitanju nisu neke druge sklonosti kod frenda,nesto mi to malo cudan kompliment........ |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni je to malo cudno, ipak brazilke su brazilke
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve su djevojke lijepe a najljepse su DALMATINKE..... |
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se za Dalmatinke , dobre su , jest da neznam puno Dalmatinki ali ove tri - cetiri koje znam su super
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
PA STVARNO STE ZELJNI TE SLIKE!!! |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nisam spomenula da sam poludalmatinka..... hihihi |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Decki, decki, pa kakvo je to kategoriziranje djevojaka! Morate priznati nesto - koliko puta vam se svidjela i ne bas tako lijepa ni zgodna cura, ali je bila posebna zbog neke energije kojom je zracila i nasli ste se na tren kak sami sebe pitati na koji vas je nacim privukla. Ja znam hrpu cura koje su zgodne, ali su prazne i kao takve uopce nisu privlacne. Da, da, dobre su za potrositi na jednu vecer, ali treba s njima u drustvu izgurati do kraja veceri. O trenutcima nakon sexa, kada jedva cekate da ona ode ili dok smisljate dobar izgovor za bijeg, da ni ne govorim. Zato, pamet u glavu! |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema povlacenja to jest bjezanja,umri muski kao u filmu die hard.....
Edited by emilio |
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se s ovim da sta je rekla theia da ima cura koje su ful zgodne ali su nekako prazne, nisu zanimljive jednostavno nemaju "ono nesto" , a zna bit i cura sasvim prosjecnog izgleda koja te necime privuce , jednostavno je zabavno bit s njom itd...
A ovo je istina najbolje su poludalmatinke , daj meni posalji sliku, ja cu je odmah stavit na forum u trenutku |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
malo ulizivanja , pa onda na glavnu temu
ma istina je to sve , al ne znam kakve to ima veze za guzom iz naslova |
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa i nema veze, samo meljemo bezveze
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |