cajevi |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Svibanj 2007 at 21:40 |
jel netko pije cajeve???
ja evo pijem crni,zeleni i bijeli...svaki dan mijenjam puno se bolje osjecam,a izgubio sam i kila preporucam svima... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja skoro da i ne pijem caj, trebao bi pocet stvarno
Ali zeleni mi se uopce ne svidja , nekako je bljutav |
|
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
i meni je bio,ali se naviknes.
zeleni je jedan od najboljih,ali ga nemoj piti prije spavanja jer ima puno kofeina,a znamo posljedice uzimanja kofeina |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preko ljeta pijem puno vise caja nego preko zime. Vocni caj + limun + zasladivac + led = |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to je dobra kombinacija, to i ja znam preko ljeta dosta, ali preko zime gotovo uopce ne pijem caj, a tu naviku bi mogao sada po malo mijenjat
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po zimi cesto pijem cajeve, ali one obicne vocne u filter vrecici. Naranca+cimet i jagoda+vanilija su mi najbolji. Jos s medom i limunom, mmm. Od "pravih" cajeva mogu popiti zeleni, ali rijetko. Bijeli sam probala i ne svidja mi se. Crni pijem samo kod probavnih smetnji. Znam da su zdravi, ali ne da mi se to kuhati pa cijediti, a ni okusi me ne odusevljavaju. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bas i neam naviku pit cajeve.. nekad sam znala onaj zeleni, na silu :) posto mi je bljutav
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobri su cajevi, pogotovo kad se naviknes.
|
|
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
japanci ih piju svaki dan ko ludi pa valjda moraju valjat
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Valjda....?
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
produkti toga stanja, preobilnog pijenja caja su mozda -KAMIKAZE I HARIKIRI |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
ima nesto i u tome hehehe ima tamo tih kamikaza i toga popiz.... od caja silnog
|
|
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
vidis nisam ni razmisljao o utjecaju na seksualno zracenje...hvala na upozorenju
ma te kamikaze su lude od rize,a ne od caja |
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem cajeve!:) Moja saznanja su da je caj najbolje piti bez secera, ako se bas mora zasladit onda definitivno med u topli,ne vruci... Zapravo,kad se naviknes uopce ti ne treba dodataka! Vocni cajevi su najgori jer u njima ima dodataka i aroma koje su stetne.Jedino im je okus mmmm...tako da ih konzumiram samo ponekad iz gusta. Najbolji mi je caj od koprive koji ima puno zeljeza i drugih korisnih stvarcica.Super je i hladan. Koristim i maticnjak,mentu,kamilicu,korijen maslacka(super za celulit kazu),kadulju.... Vazno je i da li spravljate oparak ili uvarak:) Uglavnom, ne obozavam cijedjenje i slicno,pa odjednom napravim dozu za cijeli dan. Dobro se od njih osjecam, i svaki dan nesto novo mijesam...cara-bara... I tak... Edited by Mihcla |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |