It is simple |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2010 at 23:37 |
Mislim da se previse diskusija vodi o tome koliko puta tjedno trenirati, koliko ponavljanja raditi po seriji, koliko vjezbi za misic itd.. prakticki, radili vi 3 ponavljanja ili š0 po seriji, misic ce biti pogodjen.. radili vi HIIT trcanje ili 45min trcanja, opet trosite kalorije i oboje ce djelovati.. tako da..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
misliš? je li stvarno baš tako jednostavno? de ti to nama malo bolje objasni Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha da,de ti to nama Ja o ishrani,kak se kaze, presla skoro sve uz duz i poprijeko
...a sad dosao red na bucice i ev 2h trazim sta bi trebala radit,kako bi mi trebao izgledat trening kod kuce da ne stavljam jednu u nizu tema...."Oce mi ko slozit trening " |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu preformulirat oaj davorov naslov : Is it simple?
Možeš radit puno i ne napravit ništa, a možeš radit manje i napredovat puno. Ovisi od ciljeva dakako najviše, ali da je toliko jednostavno, ne bih rekao. Da je tako, svi bi mogli otic u gym, oplest malo po željezu, i nadat se najboljem. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi se opterecuju s nekim toliko sitnim detaljima da od njih ne vide kako griješe u osnovama..
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto :) Vjerujem da je Davor na to mislio samo se malo nespretno izrazio.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A joj.....toliko je jednostavno da mi to moramo skomplicirati...jer kad je nešto tako jednostavno...cini se prelako....jel tak?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo Lega je lijepo napisao.. pa ljudi iskompliciraju previse.. pa stanite malo, pa nismo mi profesionalni dizaci utega nit natjecatelji ni nista. Ljudi se ubijaju svakakvim dijetama, izmisljaju nove nacine za mrsavljenje, treniraju 7-š0 puta tjedno.. Mislim si ja, cemu to??? pa dovoljno je da se 3 x tjedno odrenira, da se sredi prehrana (a to nije komplicirano.. ako netko kaze da je komplicirano ako znas da se jedu kompleksni UH, proteini i zdrave masti, onda taj ima problem u glavi)..
|
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki od nas vle treninge...pa je 3x tjedno ništa.... 3x tjedno teretana..ok...ali neke aktivnosti.....hm.....??? To je malo... |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davore ocekujem jedan blog post od tebe na ovu temu
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cilj foruma je diskusija i izmjenjivanje iskustava. Ti misliš da je sve to tako jednostavno i bajno, nebih se složio.Evo mislim da je ovo jedno 3685 puta napisano na forumu ali evo opet cu SVI SMO RAZLIcITI I ONO šTO šTEFICI I ANICI ODGOVARA NE ODGOVARA MARINELI I LJUBICI.Znaci istina je da za vecinu vrijede neka osnovna pravila ali ne za sve!Evo za primjer, usporedio si HIIT i LI cardio od 45 min i rekao si da ce sve doci na isto.Kako to? Evo na primjer: kako ceš osobi od 30+ kilograma viška preporucit HIIT ? Prvo preveliko je opterecenje na koljena, drugo takva osoba ce vrlo brzo odustati od tjelograditeljstva jer ce joj takav nacin treninga bit prezahtjevan. Ono što sam htio reci: ako ne budemo ulazili u detalje i sitnice što se tice treninga,prehrane idr. puno cemo sporije napredovati i ono najvažnije potrebno je nauciti govor svog tijela i potrebno je skužiti što mu najbolje odgovara.A kako ceš to postic? Tako što ceš mjenjati razne nacine treninga, izmjenjivat prehranu, dodavat kalorije,smanjivat kcal,ciklirat itd. itd. i naci ceš ono što ti odgovara. A kako ceš doci do potrebnog znanja? Ulaženjem u sitnice i detalje. Tijelo je kompleksna stvar i da je sve tako jednostavno svi bi mi bili zadovoljni svojim zdravljem i izgledom. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn, bude uskoro blog post.. bas sam razmisljao o tome..
Soner, istina je sto kazes, individualci smo, svi se razlikujemo i ne mozemo generalizirati tako. Ali smatram da vecina nas previse ide u detalje.. Npr. jede se P+M, a UH samo s P i povrcem.. znaci ako zivis s roditeljima, za rucak je meso sa krumpirom i umakom od vrhnja, ti to neces jesti (kao ni ja).. jer je kombinacija UH sa M.. ali to je smatram ludilo.. iako ce me dosta vas sada popljuvat, smatram da ne treba gledat da UH ide samo sa P, vec kombinacija svega u umjerenim kolicinama.. Na nacin na koji smo poceli analizirati prehranu i sredjivati jelovnike, mi mozemo zivjeti ili SAMI ili s osobom koja ima iste ciljeve kao mi.. inace je prakticki to nemoguce.. Ili npr. sto se tice vjezbanja, sad gledat dal odradit 3x5 ili 3x6 ili 3x8.. ma daj pa j.. odradi koliko god te volja, glavno da lijepo pogodis misic i da znas da si odradio trening.. Uzmimo i PWM, koliko cega unutra itd... ja do pred 2 god nisam ni cuo za dekstrozu, nisam pred 4god dok sam vjezbao ni pio proteine nakon treninga, i opet sam napredovao, imao vecu snagu nego sada itd.. tako da smatram da za nas rekreativce, malo previse pretjerujemo, a treba biti u zivotu umjeren u svemu.. |
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, sve je to ok
Ovo što kažeš za meso i krumpir s umakom -nemoš vjerovat evo prije 20 min sam to jeo , cak sam dobio P+UH obrok bez M, jednostavno sam mami rekao da mi odvoji krupir i meso od umaka i to je to. Sve se da iskombinirat |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Soner de ti riješi tog davora na PM, poceo je filozofirat |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Eto.. opet nek ti izdvaja.. ja kad trazim doma da mi izdvajaju, eto brata koji vec pocinje vrijedjat.. kaze nek radije idem navecer trcat š0km i nek jedem.. hehe |
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Necu ga riješit na PM, on nije pocetnica kojoj treba pomoc |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |