Surutka |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2010 at 12:22 |
||||
Cuo sam da je whey preradjena surutka, ali i da je surutka dobra stvar. Tako da me interesuju vasa iskustva preporuke ili osporavanja. Znam da postoji surutka u prahu ili ko ima mogucnosti da nabavi svezu surutku....
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da whey je prerađena sirutka.Koristi ga 99% forumaša,tako da...
Svježa sirutka vjerojatno ima dosta vitamina i minerala,ali ako ceš svježu sirutku koristit kao izvor bjelancevin,nema smisla,trebaš popit litru da bi skupio neki š0 g proteina. |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
WTF is sUrutka? Odakle taj naziv ?
Edited by ThornOfFaith |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Mislim da se u srbiji kaže surutka |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
sirutka je puna UH ,jel? pa nema bas smisla onda
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
U nekim dijelovima BiH se kaže surutka |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma ok al baš hebeno cudno zvuci, konto sam da je neka zajebancija il slicno |
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma znam, kad stalno filamo sirutka, sirutka..a i bilo bi logicno da je sirutka a ne surutka jer je izvorna rijec sir. Mislim, sad ga stvarno kompliciram |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
bilo bi i logicno da se vozom voziš a vlakom vlaciš |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Sve ok p.s ni ti ni ja nismo rekli ništa krivo |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
rijesite va dva to na PM
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Soner znaš šta ti je ciniti, riješi illya na PM, vidiš da je postao drzak |
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Mislite da bih trebao btw ovaj thornov smajl je prejak Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Jao decki samo sam pokušao reci da svuda u jeziku imamo takve nelogicne stvari
A vi odmah ratoborni, mislim da cu morati ja vas riješiti na pm a ne obratno |
|||||
|||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Od svih odgovora samo 2 se odnose na pitanje, hehe.
On topic: kao što su soner i zmaj rekli, nema logike uzimati sirutku, jer bi morao piti hebacke doze dnevno da bi unio nešto proteina. U svakom slucaju je bolje kupiti whey pa bar znaš da piješ izolovane/koncentrirane proteine. |
|||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
izolovane? misliš, izolirane? hahaha Edited by Lega |
|||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |