Bjelanjak u prahu |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Travanj 2010 at 13:56 |
|
FITovci,
da li jedete solo bjelanjke, koliko cesto i koliko? Da li je netko konzumirao do sada bjelanjke u prahu i kakva su iskustva? Evo omjera: U š00g: Proteini: 8š,š Masti: 0 UH: 7,8 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A di se to kupi? cijena?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Google kaže: http://elconpp.hr/proizvodi_praskasti.html
|
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poslao sam im mail da vidim koja je cijena toga...
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Javi što kažu... |
||
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ih koristim cca tri tjedna i moram priznat da sam zadovoljan... poslije treninga uzimam whey i grožđani a bjelanjke u prahu prije spavanja.
Uzimam mjericu 30 grama što je oko 25 grama proteina jer š00 grama bjelanjaka u prahu sadrži min. 85 % proteina... dobro spavam i nisam gladan... uzeo sam ih par puta i ujutro... ucinak je isti... full zasitno ! |
||
Who dares wins!
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zvuci mi bolesno... za upotrebu u restoranima jos i da, iz
HACCP-a , ali za kucnu upotrebu... malo sam skeptik... onako kupis si svjeza jaja i cao... nikakvi praskovi ... |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Di si ih kupio i koliko platio? |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se slažem..jedino mi žao bude baciti žutanjke |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ih nikada ne bacam.. previse je gladnih ljudi u svijetu da bih bacao hranu.. |
||
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š Iskljucivo cijela jaja. |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i meni je uvijek žao bacit žutanjke..pa ih onda pojedem iz sažaljenja
mislim da se polako približavamo dobu kad ce u jednoj piluli biti sadržan cijeli obrok |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko te izađe kila bjelanjaka u prahu? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
guls
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaj nije jednostavnije kupit paket jaja za š0 kuna i jest normalna kuhana zdrava jaja nego tu nekakve praške i slicne gluposti? Dva kuhana jaja ujutro i dva navecer, nema boljeg... Vjerujem da je i taj prašak prilicno skup. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A 2 kuhana jaja imajuš4g proteina.. to je malo.. a obet zutanjak ima puno masnoce.. zato se kupuje bjelanjak u prahu (izbjegnes bacanju zutanjka) |
||
|
||
guls
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nije sve u proteinima, zato postoji whey, cemu još kupovati nekakve praške. Koliko sam upucen, jaja imaju još dosta sastojaka koji koriste organizmu...
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |