New Posts New Posts RSS Feed - pozz
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

pozz

Post Reply Post Reply
Author
Marko818 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marko818 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: pozz
    Posted: 30 Travanj 2010 at 19:22
prvo pozz svima!!!svaka cast na odlicnim forumima...!!!kako sam pocetnik imao bih par pitanja..znaci imam š6 god visok sam š.80 i tezak 57kg.lijecnik mi je ustanovio skoliozu..iskrivljenu kraljesnicu i porucio mi je da kako sam u razvoju moj problem je mala kilaza.rakao je da bi se trebao udebljat par kg.kako bi kicma imala na sta se drzat.skolioza je vec vidna. pa je lijecnik reko kako dolazi ljeto da bi ove praznike trebao se udebljti..znaci mene zanima kako se najlakse udebljat..meni je tesko jer sam oduvjek mrsav a uz ti bi ovog ljeta rado vozio bicikl i iso na more al mislim ako to budem radio gubit cu kalorije..molim dajte mi savjet!!!
Back to Top
Tinchy.01 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tinchy.01 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Svibanj 2010 at 14:00
Pozdrav Marko...moja preporuka ti je radit vježbe za leđa i trbušne jer to dosta utjece na držanje, a naravno i drugi oblici tjelovježbe su dobrodošli...sama sam imala dosta problema s leđima, i tek sad kad treniram redovito osjetim i vidim razliku, nema više bolova u leđima, mogu se normalno kretat i spavat...nisi spominjao da te boli, ali još si mlad i mislim da je bolje sprijecit nego lijecit...i naravno više jest, jedino se tako možeš udebljat, ali pripazit da to bude kvalitetna prehrana...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Svibanj 2010 at 15:05
Marko, dobrodošao na forum! 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.