..nejde dolje.. |
Post Reply |
Author | |
karategirl
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 19:55 |
..ovako..kad sam došla na forum imala sam 67 kg..i pocela sam se zdravo hranit i sve iskinula sam na 62 kg..ali nakon 2 mjeseca istegnula sam neke ligamente i popucalo mi nešto pa sam dobila langetu..i prestala sam trenirat košarku jer sad ima još mjesec i pol do kraja sezone pa cu se upisatna pocetku školske godine..u mjesec dana došla sam opet na 67 i sad sam skinula dvije kile al težina mi se nece mijenjat..vec mjesec dana isto 65...kako da kile idu još dolje a stim da nesmijem previše trcat i to jer mi je doktor zabranio...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što smiješ raditi?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
karategirl
Post Options
Thanks(0)
|
...pa nesmijem se previše naprezat..hodam ja sad i sve al doktor mi je rekao da trcanje ostavim na neko vrijeme...
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa što smiješ raditi?
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
karategirl
Post Options
Thanks(0)
|
...pa pocela sam ic na terapije...sad hodam al nesmijem trcat i previše se naprezat...
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa onda pricekaj kad budeš mogla sve normalno radit. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
u mjesec dana 5 kila si dobila? ccccccc ajde ti nama napiši kako si jela prije te ozljede, kako si jela nakon, znaci u tih mjesec dana i kako sad jedeš.. Moguce da si sad previše srozala te kalorije pa ti se metabolizam zato malo usporio i stagniraš..a s obzirom da se malo kreceš usporio se još i više od toga.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
karategirl
Post Options
Thanks(0)
|
...pa prije ozljede sam se normalno hranila...za dorucak pahuljice(žitarice),rucak malo mesa krumpira i tako..a za veceru bi si neku salaticu napravila i još bi tjekom dana voca pojela..a onda kad sam se ozljedila sam samo ležala i nisam se kretala a 2 tjedna nisam ni u školu išla..pa sam jela samo slatkiše i pizzu i tako..i sad sam se pocela kretat i sve al kilogrami nejdu dolje..hodam ja sad i sve...samo boli pa malo slabije a i treninga sam se ostavila...prehranu sam vratila staru al mi je vec mjesec dana kilaža ista...sad neznam šta da promijenim,,
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |