bok svima :) |
Post Reply |
Author | |
lina
Cita FAQ Joined: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Svibanj 2010 at 19:34 |
Evo nakon mjesec dana citanja po forumu odlucila sam se i ja ukljuciti i
predstaviti. Moje ime je lina, imam 23 godine, visoka sam š77 cm i 58 kg. Do prije 2 godine sam se aktivno bavila sportskim penjanjem i jahanjem, uglavnom cijeli zivot sam u nekim sportovima ali nemam nikakva isustva s teretanom. Nisam bas u formi kao prije pa zelim poraditi na tome. Cilj mi je izgubiti masne naslage (kriticna zona : trbuh,jastucici) i naravno zategnuti se. Problem mi je sto imam problema sa kraljeznicom i nebi smjela trcati i podizati velike tezine. Promjenila sam prehranu prije š0 dana i pocela s vjezbama kod kuce, naravno zelim to i nastaviti, prihvacam sve pametne savjete, a ima ih dosta citajuci po forumu!! :)) |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Lina citaj, samo citaj! Ja sam provela mjesece na forumu prije potrebe da sama pitam, stvarno je ekipa sve super pojasnila.
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobrodošla..preporucam ti insanity program.proguglaj malo i ako oces postam ti link za skinut
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
lina
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima
Ma sve cu ja procitati, proguglati, prouciti... i najbitnije vjezbatii |
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
pogledaj si PM poslo sma ti link,ako neznas sta je torrent javi
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad si i ti poceo riješavat na PM |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Lina
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla, baci se na citanje, i samo vježbaj
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
lina
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx thx svima !!
Vježbam,citam , slazem si jelovnik za svaki prethodni dan, znaci pravilno jedem(cak i hranu nosim sa sobom ako znam da necu biti u mogucnosti doci do određenog obroka na vrijeme) i jaako sam ponosna na sebe, super se osjecem i vidm rezultate, malo ali ih vidim!! hehehe i stvarno ste mi velika podrška!! Zelim vam svima uspješno vježbanje!! |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde onda , pridruži nam se na jelovncima pa piši svoje jelovnike s nama
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |