Vecernji obrok!? |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | |||
lina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Svibanj 2010 at 20:11 |
||
koje namirnice je pametno odabrati kada me "uhavti" glad oko 22h sto je
vrlo cesto?? :)) jogurt, svijezi sir, bademi...???? tnx ![]() |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bilo što da nisu ugljikohidrati. Možeš posni s bademima ili tunu s maslinovim, ponavljam se kao papagaj ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
lina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
||
Sorry, nova sam pa ono, ocito nisam stigla sve procitati!!
Hvala, hvala, hvala, hvala :))) ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Proteinski shake, jaja, tuna, jogurt, posni sir - vidi dodatne inspiracije oko jelovnika ovdje
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
sinister ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
||
sta je formula 80+?
|
|||
![]() |
|||
dion ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
||
aaaaaaaaaaaaaaaaaa... ja poluđujem jer su mi treninzi do 22h.... a prije ne stizem jest normalno... onda se budi zvjer u meni u te sate, pa sav ucinak treninga padne u vodu.. i tako svaki daaaaaaaaaaaaaaaan!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
dion, i meni su treninzi do 22, a nekad i do 23... nakon toga PWM i brzo u krpe dok se zvijer ne razbudi
![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Proteinski shake. Evo ga ovdje: Formula 80 detalji Edited by Zoki |
|||
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
ja koristim weiderov 80+ ![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
||
Veoma slicno. Bitno da taj |
|||
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
U 22 h - ako mene pitaš onda - ništa. Više se posveti organiziranju obroka tokom dana pa neceš imati potrebu jesti u 22. Klopu u 22 priznajem samo ako ceš do jutra plesati vani! ![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
a što ako ide u š ili 2 spavati? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
||
Jesti se treba dok god se ne ode spavati. Pitanje je samo što i u koje vrijeme. Najgora stvar u svemu je biti gladan.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
ja prije spavanja uvijek nešto copnem... makar malo posnog,
par badema, ili bucinih sjemenkica , nikad spavat gladan... ne valja |
|||
![]() |
|||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
||
Tako je, nešto mora hraniti organizam kroz san. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
![]() |
|||
||
Ja ni ne mogu zaspati gladan. Koliko vremenski prije "smijemo" pojesti nešto prije sna? Cca. šh ili koja su vaša mišljenja? |
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |