Program vjebe za ene? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2006 at 17:32 |
|
Trebao bi neki program vjezbe za zene. Posto me jedna prijateljica pitala a ja joj rekao da cu joj ga donijeti
Edited by caba |
||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Curama je zanimljiv pilates ili S faktor.
Pogledaj malo ovdje pa neka sama izabere sto joj se svidja: https://www.fitness.com.hr/fitness/discipline.aspx Ukoliko se bas odluci za fitness evo sljedecih smjernica. Curama su interesantne vjezbe za ove dijelove tijela : https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Straznjica.aspx https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Grudi.aspx Naravno uz to ide kardio, vjezbe za ledja, trbuh, noge, ramena i ruke. U principu cure imaju slican trening muskarcima, samo sto one vise svoj trening baziraju na kardiu, i rade vise malo na svojim zenskim atributima i s manjim tezinama. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da da znam -malo vise rade noge-gluteuse, gornji dio s manjim tezinama. Hvala
|
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zene ti se boje da ce "narasti" i zbog toga izbjegavaju utege, tako da bi bilo najbolje da joj predlozis crobik jer joj teretana moze brzo dosaditi, narocito ako je pocetnica. crobik je zanimljiv, voditelj/ica te tjera da radis (neeema izvlacenja), glazba je super i okruzena je - zenama! A ako je stvarno zanima program za teretanu, javi se pa cu joj ja napisati svoj. Edited by Theia |
||
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nju bas zanima rad u teretani,bar za sada. Mada sam osobno vidio mnogo ljudi koji jedan put udu u teretanu ,kad vide da nisu niata postigli za jedan dan kazu"nema od ovoga nista" i vise se ne vrate. Ako ti nije tesko napisi(bit ce poucno za buduce forumasice)
Edited by caba |
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Program A(zene) 0-5 min zagrijavanje na biciklu,steperu... Trbusnjaci 4X(25-30) Hiperekstenzija 4X(0-20) .Iskorak 4X0X(svaka noga) 2.Ekstenzija potkoljenica 4X(5) 3.Fleksija potkoljenica 4X(5) 4.Adukcija 4X(30) 5.Vjezba za gluteus po izboru(strunjaca, trenazer) 6.Podizanje na prste 4X(20) +5min bicikla,stepera, vijaca... Program B(zene) 0-5 min zagrijavanje na biciklu,steperu... Trbusnjaci 4X(25-30) Hiperekstenzija 4X(0-20) .Vucenje iza glave na lat masini 4X(5) 2.Veslanje na spravi 4X(5) 3.Potisak sa prsa na trenazeru 4X(5) 4.Peck-deck 4X(5) 5.Ispruzanje podlaktica na lat masini 4X(5) 6.Pregibanje podlaktica sa bucicama 4X(5 svaka ruka) 7.Potisak bucica iznad glave u sjedu na klupici 4X(5) +5min bicikla,stepera, vijaca... Pauze izmedu serija traju oko 30 sekundi EDIT: Maknut caps Edited by Theia |
||
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast Hvala na trudu
|
||
|
||
Ivana
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina
puno ljudi odma odustane, pogotovo sto se cura tice, ali mislim da je
teretana za one koji zele nesto radit (vjzbat), a ne da me netko mora
tjerat da vjezbam!
|
||
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma meni se u teretani ne svidja sta su vecinom neki nabrijani tipovi koji dizu preko 00kg.. osjecam se ful slabo sta ja ne mogu ni pola toga;)) Inace bi isla da su normalni tipovi tamo.. A cura je uvijek malo...i nekako kad god bi ja isla su bile neke koje su vise hodale okolo nego radile.... Inace bez obzira na sve odlucila sam krenuti u teretanu...pa kako bilo da bilo...necu obracati paznju na druge...prelagano mi doma postalo;)
|
||
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
To se frajeri zele dokazati pred ljepsim spolom,inace toliko ne dizu (to ti garantiram ) haha ha
|
||
|
||
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stretching... Svjesna sam koliko je stretching vazan na pocetku i kraju treninga, buduci da jos nisam krenula u teretanu zanima me da li ima mjesto predvidjeno za to? Ili se istezes pred tim frajerima kojima je pomalo vec dosadno na spravama,pa svi kolektivno gledaju tebe na podu... Ne bi mogla uzivati u razgibavanju i bilo bi neugodno ak vjezba nije dobro izvedena... Zanima me i da li bi mogla kombinirati sauna hlace kod kardio vjezbi s obzirom da bi htjela i malo smrsaviti? Ili je bolje imati prozracnu pamucnu odjecu... Fala!
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemas mjesto predvidjeno za stretching - to je jednostavno strunjaca ili jedan kutak u teretani. Nemoj koristit nikakve sauna hlace, vjezbaj u pamucnoj prozracnoj odjeci. Edited by Mr G. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Teica25
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nedavno sam cula da ekipa koristi te hlace kao da se bolje
oznoje, ali da su te hlace pune sintetike i da su u biti opasne po ivot ako ih se stalno upotrebljava. Komotna odjeca prirodnih vlakana je najbolji izbor! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kakve hlace.. ne postoji lokalizirano mrsavljenje.. shvatite to.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |