Prvi put u teretani |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Svibanj 2010 at 08:09 |
Odlucio sam da sa najboljim drugov da krenem u teretanu...
Samo imam problem, neznam da li cu ispasti potpuna budala, jer ne znam ni jednu vezbu koja se radi u teretani, a pored toga iako smo drug i ja najveci u razredu, u teretanu smo najmanji... Takodje kada sam pitao da li njemu daju roditelji da ide, negativno je odgovorio, kao ni meni Tako da ne znam kako cu uspeti da izadjem sa patikama, sorcom, majcom i peskirom u sport torbi, a da ne primete... Da li neko ima ili je ima ili imao slican problem i kako ga je resio ? |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da ti odma kažem da se s tim velik, malan uopce ne trebaš zamarat.
Misliš da su svi veliki i nabildani u teretani, vidjet ceš i sam da nisu, tako da te to ne treba zamarat. što se tice toga da ne znaš ni jednu vježbu,postoji trener u teretani koji ce ti objasnit osnove. A roditeljima fino i ti i drug objasnite da teretana nije ništa loše, nego da pomaže boljem razvoju kako fizickom, tako i psihickom. A u ostalom koliko tvojih vršnjaka pije i puši, jede junk food, leži i ceka kad nece moci na noge stat od debljine, tako da ne vidim u cemu je problem i zašto bi ti branili odlaske u teretanu. Sjedni s njima fino i popricaj, ako te to stvarno zanima onda ne bi trebalo bit problema. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na podrsci, ali.... Probao sam im objasniti da je to
dobra stvar, ali kod mojih roditelja vladaju predrasude da tamo idu sam mafijasi, kriminalci i da se samo "forsira samo jedan deo tela". |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ništa drugo, probaj skupit neku lovicu pa kupi ono osnovno, neke bucice i klupicu i radi osnovne vježbe, tu možeš još neke sklekove i zgibove ubacit i to ti je cisto ok, a za teretanu pricekaj još malo, a uostalom ako ti starci vide da trenkaš i da te to zanima, vjerovatno ce popustit
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako gdje al generalno su u pravu šala dakako To ti je normalna stvar i pogotovo ak ti starci coltaju za teretanu i prehranu i sve ostalo. Daj im malo vremena. Nisu sam tvoji starci takvi, puna su ih naselja.. I vjerujem da se automatski onda teretana povezuje s steroidima, je***a, i tu ceš morat strpit se il cak ako treba kontrirati, pa i otic a da ne znaju |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporucam da procitaš sljedece:
Pripreme za odlazak u teretanu Prvi puta u fitness centru - š0 najvecih pogrešaka |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Sada mama tvrdi(zdravstveni radnik) da je jedan od raloga
zbog cega "ni za koga nije zdrava teretana, a kamoli za mene" je to sto se tokom duzeg perioda treniranja u teretani srcani misic razvlaci i svako ko je trenirao, pa prestao ima vece predispozicije da dobije infarkt. Kao i ono staro dobro, da vezbanje u teretani zaustavalja rast kod dece mojih godina. Cuo sam da neki podrzavaju, a neki osporavaju ovu teoriju... Sta vi mislite na ovu temu? |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
A gle da je to toliki problem nitko od ljudi nebi išao u teretanu, a znaš i sam da su teretane pune.
U svakom slucaju je bolje trenirat nego bit neaktivan, tako ceš prije dobit srcani |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
reci mami da se javi ovdje....
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Ipak sam otisao u teretanu... Trener je super covek i
pokazivao mi je razne vezbe. izuzetno sam zadovoljan svojim boravkom u teretani |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
mama kao mama - brine se, i to je normalno.. ali ne bi trebalo biti normalno da 'zdravstveni radnik' puši ovakve mitove o zaustavljanju rasta.. znam decka koji bi dao milijune da je to moguce (decko narucuje patike broj 49,50 ) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni doktori nekad ne znaju ništa do mitova o vježbanju, a kamoli obicni zdravstveni radnici! Pošto sam ja po struci zdravstveni radnik i radio sam u bolnici, vjerujte mi, nemaju pojma
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
virujen
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo mom frendu dijagnosticiran gastritis, hernija itd. i pogodite šta kažu za uzrok? Teretana, jasno...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa za svaku ozljedu ako kazes da ides u teretanu, navest ce to kao razlog..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost, to je vrlo vjerojatno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |