Jesmo li mazohisti? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2010 at 15:33 |
|
Unio sam neke promjene u nacinu treniranja... napravio sam promjenu kod broja serija/ponavljanja... i osjetim kod treninga da je dobra promjena... mišic mi drugacije "odgovara" na te promjene!
Zapravo je poanta u tome da neki dan na treningu ležim na klupi za bench i prije zadnje serije uhvatim sam sebe kako se zadovoljno smijuljim i gledam onu sjajnu šipku... osjetim trnce i umor u mišicima... i znam da mi upala ne gine... ali opet osjecam neko cudno zadovoljstvo! Zanima me jel se to i vama dešava... jel u svakom od nas zapravo "cuci" jedan mali mazohist koji nas tjera da sami sebe podvrgavamo naporima i cestim upalama a niko nas ne tjera na to? Edited by Psyho |
||
Who dares wins!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zbog toga i treniram!!!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Apsolutno...to sam baš jucer zakljucila kad sam se jedva iz kreveta digla ali sa osmijehom od uha do uha shvativši da su cucnjevi upalili dan prije :)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i te kakvi mazohisti... prekjucer nisam mogla normalno hodat od cucnjeva...a danas ruke rasturaju.... ali to je smisao svega ovoga...da ne uživamo u tome...zašto bi to radili?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da...pandorina kutija je pichkin dim kad dođe chaxy, skonta ovu temu i pocne pisat Al evo konkretan odg - meni su uvijek bili fora ti doživljaji koje netko ima kad tek krene s utezima, a kasnije mu to dođe ko dobar dan |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti možeš uvijek probat recimo pilates...ili jogu....radi fora doživljaja... |
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nije to meni prvi susret sa utezima a i u SJP sam prošao dosta yebenih drillova i raznih psiho-fizickih napora... valjda je sad razlog taj što treniram iz svog zadovoljstva... a i pisalo se o lucenju u organizmu "necega" što izaziva osjecaj ugode ili zadovoljstva !
|
||
Who dares wins!
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene isto pere ta neka fitness fiksacija
Odvrtim sat vrimena plesa i to navecer do 9/2š i po i to još nakon šta sam cili dan propješacila cijeli grad i guštaaaaaaaaaaam Totalno smo izgleda svi |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko manijaka na jednom mjestu
Ustvari je pitanje malo krivo postavljeno. cisto sumnjam da je netko ljubitelj upale mišice same po sebi, bola u mišicima i laganoj vrtoglavici.. Ustvari mi volimo rezultate koji dolaze kao posljedica te boli, a upala nam je indikator da smo odradili 'pravi posao'. Zato pocetnicima, koji se možda još nisu uvjerili u povezanost upale i rasta mišica, ona i nije baš neka sreca. Meni je najdraži trening nogu nakon kojega nemam osjecaj za stepenice ispred fitnessa Ali da, za vrijeme treninga nas zaista 'uveseljava' i endorfin, kako je netko vald pretpostavio.. |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, naravno...to je ustvari taj osjecaj ...jer ja mislim da je muvanje iliti moving najprirodnija ljudska aktivnost/radnja i valjda se nakon dobrog treninga - za koji cak nije ni bitno da li je ono sad neki "killer training" - covik jednostavno osjeca da se vraca sebi, svojoj prirodi.
Ogoljela ljudska potreba i priroda...simple as that |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe.. meni je upala od mrtvog dizanja s ravnim nogama jucer.. danas zateze hamstring..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jesam
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja volim bol! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad osjetim da me prsa bole (upala), da ruku nemrem istegnuti koliko mi je biceps utegnut, kad ne mogu cucnut jer me noge bole, nemrem se nasmijati jer me trbušnjaci bole - to je to!
Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..opcenito? |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to, nema ljepšeg buđenja od buđenja sa upalom.
Odmah smiješak oko glave |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |