New Posts New Posts RSS Feed - Moja promjena :D
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Moja promjena :D

Post Reply Post Reply
Author
Tina* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tina* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Moja promjena :D
    Posted: 17 Svibanj 2010 at 11:01
  Pozdrav svim Fitovcima :)
Vec dugo pratim ovaj forum, pa sam se odlucila predstaviti konacno.
Iz Zagreba sam, š9 godina, studentica sam
Prije 4 mjeseca težila sam ogromnih š03 kg na š75 cm visine
 No kada sam dosegla tu ogromnuuuu brojku shvatila sam da svemu tome mora doci kraj. I prije sam ja znala mršaviti - doduše nezdravo - š0 kila u mjesec dana i slicno - tek toliko da smršavim, a kile bi vratila cim bi stigla i to duplo!
Sada sam promjenila život iz korjena.
Hranim se kako mogu. Problem je što sam "vegetarijanac" - no iz razloga što ne volim meso, stvarno ga ne volim ni kuhano, peceno ma nikakvo - cijeli život ga ne volim. Jedino podnosim puretinu ali mljeveno... To se trudim pojesti s vremena na vrijeme.
Inace sam izbacila sav junk food, bijeli kruh, tjesteninu i ostalo.
Jedem puuuuno povrca - kuhanog a uz to još i salate :D
Kruh jedem samo ujutro i to crni od posija i integralnog brašna sa sjemenkama suncokreta. Uz to bude jogurt, nekad jaja, tuna, salate - ma volim se dobro najesti ujutro :D
Rucak je kuhano povrce - obožavam mahunarke ali ih opet umjereno jedem. Uz povrce uvijek jedem posni sir i još salatu sa strane. Nekad tu bude i tuna ili losos, uglavnom kombiniram raznoliko.
Vecera - ako nisam ujutro jela jaja, onda ih taj dan znam jesti navecer uz posni i tunu i salatu od lisnatog povrca najcešce.
Za jutarnji međuobrok jedem vocku - jabuku ili bananu
Za vecernji međuobrok najviše volim juhu - sama radim juhe od povrca raznog sa noklicama
Uspješno odoljevam slasticama na feštama i rođendanima! Možda 3 puta sam se "pocastila" kroz ova 4 mjeseca zdrave prehrane, i to možda jednim komadicem kolaca i slicno, nisam se nijednom prejela!
Sada težim 84 kilograma. Još uvijek je to puno, no ide polako dolje. Prosjecno po mjesecu gubim 3-4 kile. U prvom mjesecu sam izgubila malo više.
Trudim se vježbati svaki dan. Samo proteklih tjedan dana nisam jer sam prehlađena, ali danas namjeravam opet poceti :D
Najcešce jurim na sobnom biciklu po 45 minuta - no u zadnje vrijeme mi je najdraži HIIT na biciklu - š0 minuta zagrijavanja + 20 min HIIT !
Kad je lijepo vrijeme preskocim bicikl i odem na sat i pol brzog hodanja - to mi je najdraže :)
Možda se ne hranim najbolje kao vecina ovdje. jedem ono što mi odgovara i ono što volim. Npr. zobene ne podnosim previše i uvijek sam nakon njih imala napadaje slatkog
Ovaj forum puno mi je pomogao - proucila sam valjda 99%tema i svašta naucila i jako mi je zbog toga drago.

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Svibanj 2010 at 13:38
Dobrodošla k FITovcima! 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Inanna View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Inanna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Svibanj 2010 at 15:01
 hey!
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Svibanj 2010 at 12:47
  Dobrodosla
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Svibanj 2010 at 08:19
  pozdrav Tina....
Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Svibanj 2010 at 09:42
  svaka cast na dosadasnjem trudu i uspjehu.. volim procitat ovakav post... welcome :)
Back to Top
Lydia View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lydia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Svibanj 2010 at 15:36
Dobrodošla !

Samo pametno s prehranom.... Mislim da je problem kod vegetarijanaca da dosta jedu ugljikohidrate tipa kruh, tjestenina slatkiši, a brije se na to da je zdravo npr. integralno.... Sve je to ok, ali se zaboravlja da integralno i organski uzgojeno ne znaci da nema kalorije....
Smanjiti to treba. Više povrca, voca
Back to Top
Galadriel View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Galadriel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Svibanj 2010 at 15:59
Bokic
Back to Top
Tina* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tina* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 11:14
  hvala svima
Back to Top
Tina* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tina* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 11:16
Originally posted by Lydia Lydia wrote:

Dobrodošla !

Samo pametno s prehranom.... Mislim da je problem kod vegetarijanaca da dosta jedu ugljikohidrate tipa kruh, tjestenina slatkiši, a brije se na to da je zdravo npr. integralno.... Sve je to ok, ali se zaboravlja da integralno i organski uzgojeno ne znaci da nema kalorije....

Kod mene ni kruh ni tjestenina nisu problem jer ih ne jedem ! Kruh sama radim i jedem ga samo za dorucak, što sam  napisala gore...

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 11:21
Originally posted by Tina* Tina* wrote:

Dobrodošla !

Kod mene ni kruh ni tjestenina nisu problem jer ih ne jedem ! Kruh sama radim i jedem ga samo za dorucak, što sam  napisala gore...

Koristiš pekac kruha? Koliko si zadovoljna s time?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Tina* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tina* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 11:28
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Originally posted by Tina* Tina* wrote:

Dobrodošla !

Koristiš pekac kruha? Koliko si zadovoljna s time?

Ma ne koristim pekac kruha
U pecnici ga pecem u malim kalupima i super ispadne! Prvo sam bila skepticna oko toga ali na kraju mi je to najbolji kruh kojeg sam ikad jela! Od posija ispadne jako mekan i fini, brašno koristim integralno pšenicno (eko) , i još uz to dodajem sjemenke suncokretove i bucine kako kad !

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.