Jaja - cijela ili bjelanjci |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2009 at 15:43 |
|
Nadam se da nisam jedini kojeg zanima ova informacija..
Jel se preporuca konzumiranje i zumanjaka ili? znamo da imaju vitamina u sebi, a po novim studijima nisu stetni za kolesterol... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Žumanjci se jedu, uvjek... puni su dobrih masti i HDL kolesterola koji prenosi višak kolesterola iz krvi i tkiva što znaci da je dobar kolesterol, plus tvori hormone koji su nam važni u tjelu! Znaci jaja idu CIJELA, UVJEK
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedem cijela jaja cisto iz solidarnosti prema kokama jer kad koka vec snese cijelo jaje tko sam ja onda da odvajam žumanjak od bjelanjka, bilo bi nezahvalno.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ih jedem iz razloga sto mi je zao acat kad znam da ima gladnih ljudi u svijetu...
|
||
|
||
marinzgr
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja isto cijela derem...žao mi bacit bilo šta za jest a kamoli nekaj kaj je zdravo...
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja takoder jedem cijela...
gdje god da sam citao kazu da idu cijela.... |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja jedem npr 4 bjelanka i 2 zutanjka ili zumanjka...a mati uvjek napravi nesto sa ovim zumanjcima tako da ne propada, ali mozda predjem na cijela jaja...sto thorn kaze respect prema kokama :D
|
||
awesome :))
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tak isto i prema svinji, nema bacanja masnog dijela |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ej, bome na svinjetini micem masnocu i bacam
|
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisi slavonac |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ha ha.. a danas kod cure u Krizevcima bilo kolinje. Sutra mi donosi kremenadle, kokice
|
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
3 bjelanjka, š žutanjak.... Frka mi je za kolesterol i trigliceride jer mi stara ima problema s njima i prije jedno 4 god, u fazi kada nisam jela NIšTA "zabranjeno", imala sam povišene trigliceride.... Bojim se te vražije genetike tako da režem gdje mogu.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ej, pa zar neznas da zumanjci ne djeluju na kolesterol?? ono su zastarjele studije da skode |
||
|
||
Zara
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedem cijela jaja iako sam citala da je nakon vježbe dobro pojesti više bjelanjaka a manje žumanjaka, narocito ako ne uzimate proteinske preparate.
Svinjetinu ne jedem osim prasetine ali i to je možda jednom ili dva puta godišnje. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
malo se je zeznula,vjerovatno je misdlòila na onu sa raznja... Edited by Gogo |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |