New Posts New Posts RSS Feed - Lizin i Meti&#ššš;nin
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Lizin i Meti&#ššš;nin

Post Reply Post Reply
Author
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Lizin i Meti&#ššš;nin
    Posted: 21 Svibanj 2010 at 21:28
Zanima jel se ko s tim susreo u "praškastom" obliku... koje bi bile prednosti ukoliko bi se uzimali i u kojim kolicinama dnevno?

Znam da se radi o aminokiselinama koje su zastupljene u puno suplemenata a mogu nabavit u "rinfuzi" pa me zanima jel bi to bilo dobro uzimat !

Edited by Psyho
Who dares wins!
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 21:48
A gle ovak, što se mene tice ja bih se držao osnovne suplementacije,znaci whey i dex i neki kreatin. I to je to.

A sve ostalo je manje više nepotrebno (osim ako imaš stvarno viška novca) tak da bih ja te novce radije dao za još pokoji gram wheya
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 21:51
Ma nisu pare u pitanju nego mogu dobit... kreatin, whey i dex vec uzimam... a kad je bal... nek je na vodi     !
Who dares wins!
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 21:53
Originally posted by Psyho Psyho wrote:

Ma nisu pare u pitanju nego mogu dobit... kreatin, whey i dex vec uzimam... a kad je bal... nek je na vodi     !

A gle ak ceš to dobit za džabalesku onda uzmi, zašto ne

Evo ti nešto osnovno što sam našao na netu:

L-Lizin: Važan je za rast, regeneraciju tkiva i proizvodnju hormona, enzima i antitijela. Posljednja istraživanja usredotocena su na mogucu važnu ulogu u borbi protiv virusa herpesa*. Ima ga u velikoj mjeri u mišicnom tkivu.

L-metionin: Još jedna amino kiselina sa sumporom i antioksidativnim svojstvima. Važan je za zdrave nokte i kožu, sintezu taurina, L-cisteina, lecitina, bile, L-karnitina i endorfina.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 22:03
To sam uspio pronac... kužim da su bitne stvari za funkcioniranje organizma... samo neznam koje bi bilo doziranje ?
Who dares wins!
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 22:08
Originally posted by Psyho Psyho wrote:

To sam uspio pronac... kužim da su bitne stvari za funkcioniranje organizma... samo neznam koje bi bilo doziranje ?

Iskreno, nebih znao
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Svibanj 2010 at 09:33
Pa to je uprincpu L-Carnatin, dodaj vitamin C, vitamin B6, niacin i željezo i evo ga. E sad, kod L-carnatina dnevno doziranje ide do 4g dnevno, a ove dvije zasebno kako dozirat, trebalo bi detaljnije ispitat. Sve u svemu, moje skromno mišljenje je da je nepotrebno.
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Svibanj 2010 at 13:58
I ja mislim da je nepotrebno dodatno suplementiranje, na kraju krajeva nitko od nas nije vrhunski sportaš pa ni nevjerujem da ce se promjena osjetiti
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Svibanj 2010 at 20:40
Ma tak sam si nekak i sam mislio... ali je pametnije pitat iskusnije !
Who dares wins!
Back to Top
ifa1981 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ifa1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Svibanj 2010 at 10:40
ja mislim da ti to ne treba.ako hoceš dodatno uzimat nekakve aminokiseline mislim da bi glutamin trebao bit prvi izbor,al ak hoceš umješaj u whey i pij
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Svibanj 2010 at 12:57

Originally posted by ifaš98š ifaš98š wrote:

ja mislim da ti to ne treba.ako hoceš dodatno uzimat nekakve aminokiseline mislim da bi glutamin trebao bit prvi izbor,al ak hoceš umješaj u whey i pij

Bolje bcaa nego glut

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.