creatine ethyl ester |
Post Reply |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Svibanj 2010 at 12:29 |
ajmo ko zna vise,malo san cita po netu,i preporuca se 5g 20 minuti prije treninga,neki preporucuju poslin,i tako. posto od monohidrata ne osjecan neku korist,planiran krajen lita ovo uzet Edited by zmaj |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sam da te upozorim neki imaju probavne smetnje od njega
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a cuja san da proliv ide ka lud, a probat cu tamo krajen devetog miseca vjerojatno to pa cu vidit sta ce bit
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
inace jel znas ti sta o uzimanju kako, sta ,kad.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreatin ko kreatin, samo što je ovaj kao poboljšane apsorpcije, manje napuhuje, veca iskoristivost bla bla šta sve ne pišu... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pisat ce ti kako se kad i koliko uzima na kutiji neke tajne neznam ako te to zanima |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
goatrance
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzima se 3g 30-ak minuta prije treninga,više od toga je nepotrebno.Radi puno bolje od monohidrata,posebice što se tice porasta snage.No po meni bolja stvar od monohidrata i cee je beta alanin.Jedino što pocne djelovati nakon 4-5 tjedana.To mi je sada suplement br.š
|
|
Neukrotivi
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ga uzeo prije dva dana od biotecha 300g-š30kn,piše da se uzima 5g 30 min prije treninga.
Jucer sam ga prvi put konzumirao-odvratno je za pit ali ako radi jebi ga može se potrpit. Samo ne znam da li se pije svaki dan ili samo na dan treninga? |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
moran rec da san danas prvi put isa pit ethyl ester,pa to je nesto tako odvratno gorko da nisan moga pit nego san prolija ono. izgleda da cu ga morat misat sa dekstrozon,pije se po ure prije treninga
|
|
marac-tt
Cita FAQ Joined: 15 Rujan 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
cce odlicna stvar u kombi sa dekstrozom i agrininom (super odvratno, ali pali, i ne navlaci puno vode) pozeljno bi bilo uz to uzimat i r-ala ili obicnu (Alfa lipoicna kiselina)..... ako se nokom slucajno gadi to trosit, povoljno otkupljujem
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni baš odgovara što je gorak, pijem 2,5g prije vježbanja uz 30g wheya, š5 g dekstroze i 3g l-glutamina i 2,5g nakon vježbanja, uz 40g wheya, 60 g dekstroze i 5g l-glutamina, meni je prefino
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |