Lizin i Metiššš;nin |
Post Reply |
Author | |
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2010 at 21:28 |
Zanima jel se ko s tim susreo u "praškastom" obliku... koje bi bile prednosti ukoliko bi se uzimali i u kojim kolicinama dnevno?
Znam da se radi o aminokiselinama koje su zastupljene u puno suplemenata a mogu nabavit u "rinfuzi" pa me zanima jel bi to bilo dobro uzimat ! Edited by Psyho |
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle ovak, što se mene tice ja bih se držao osnovne suplementacije,znaci whey i dex i neki kreatin. I to je to.
A sve ostalo je manje više nepotrebno (osim ako imaš stvarno viška novca) tak da bih ja te novce radije dao za još pokoji gram wheya |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisu pare u pitanju nego mogu dobit... kreatin, whey i dex vec uzimam... a kad je bal... nek je na vodi !
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle ak ceš to dobit za džabalesku onda uzmi, zašto ne Evo ti nešto osnovno što sam našao na netu: L-Lizin: Važan je za rast, regeneraciju tkiva i proizvodnju hormona, enzima i antitijela. Posljednja istraživanja usredotocena su na mogucu važnu ulogu u borbi protiv virusa herpesa*. Ima ga u velikoj mjeri u mišicnom tkivu. L-metionin: Još jedna amino kiselina sa sumporom i antioksidativnim svojstvima. Važan je za zdrave nokte i kožu, sintezu taurina, L-cisteina, lecitina, bile, L-karnitina i endorfina. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
To sam uspio pronac... kužim da su bitne stvari za funkcioniranje organizma... samo neznam koje bi bilo doziranje ?
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Iskreno, nebih znao |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je uprincpu L-Carnatin, dodaj vitamin C, vitamin B6, niacin i željezo i evo ga. E sad, kod L-carnatina dnevno doziranje ide do 4g dnevno, a ove dvije zasebno kako dozirat, trebalo bi detaljnije ispitat. Sve u svemu, moje skromno mišljenje je da je nepotrebno.
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja mislim da je nepotrebno dodatno suplementiranje, na kraju krajeva nitko od nas nije vrhunski sportaš pa ni nevjerujem da ce se promjena osjetiti
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma tak sam si nekak i sam mislio... ali je pametnije pitat iskusnije !
|
|
Who dares wins!
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da ti to ne treba.ako hoceš dodatno uzimat nekakve aminokiseline mislim da bi glutamin trebao bit prvi izbor,al ak hoceš umješaj u whey i pij
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje bcaa nego glut |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |