Želim skinuti 20 kg |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
happy_hippo
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2010 at 14:28 |
Kao što sam naslov govori, obznanjujem rat višku kila i naslaga. Imam š80cm i 90kg, koji su najizraženiji u predijelu trbuha i bokova (mišicni ostatci 2 trudnoce) ne mogu se pohvaliti sa zdravim jelovnikom, odnosno sa zdravim kombiniranjem namirnica volim pojesti ujutro pecivo i rucati i meso i pohano i kruh..... i znam da bi iz temelja trebala mijenjati svoje prehrambene navike. što se tice kretanja, svodi se na trckaranje oko djece, na šetnju na kratke relacije, uvijek je auto pri ruci uglavnom, žarko želim smršaviti, al trebam vašu pomoc,da me usmjerite, da mi pomognete složiti jelovnik....zato ljudi, pomagajte da se pomaknem sa ove mrtve tocke
|
|
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej!!!!
Želim ti samo dati potporu u izvršavanju svog nauma. I ja sam pocetnik ovdje pa ti necu ništa sastavljati Ipak moja preporuka je da malo procešljaš forum, pogotovo faq, meni je to jako pomoglo.. U biti ovdje sam našla odgovore na sva pitanja, a bilo ih je puuuuno Dakle, sretno |
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno!
srezat UH i vjezbat.... |
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
i hodati kilometrima.... auto bye bye....
citaj faq...složi nešto...pa nam stavi tu da komentiramo jel valja.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko žarko? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno!
I nemoj obznaniti rat višku kg. Obznani rat nepcu radije. |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana i vježba, ništa više
Precešljaj FAQove ishrane i vježbanja, pa se javi sa detaljnim pitanjima. Sretno! |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
treba tebi celicna volja prvo!
|
|
mrtav hladan
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
22.5. mnogo ljudi ima žarku želju smršaviti
sretno |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljeto je Lega...godišnji....
Upravo tu možeš pogriješiti Happy - hipo.... nemoj si davati neke nemoguce i kratkorocne ciljeve.... imaj cilj..ali realan...promjeni navike....promjeni prehranu...pocni se više kretati i misli na sebe.... I naravno..pitaj šta te zanima.... |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije nemoguce. samo nije kratkorocno. Evo ja sam u totalu skinula š7 kg, ali od 9 mj prošle godine. Bitno je promijeniti nacin života iz korijena i držati se toga
sretno |
|
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovu temu kao da sam ja postavila, samo nisam imala 2 trudnoce vec dvoje djece iz jedne trudnoce
dajem si rok do iduceg ljeta za smrsavit 20kg nakon mnogo godina nepravilnog jelovnika, prelazak na konkretan jelovnik je vrlo kompliciran. vec sigurno nekoliko mjeseci proucavam, ispitujem, savjetujem se ali uvijek negdje zasteka, popustim, odustanem |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo u tome i jeste problem. Dok covjek psihicki ne rijesi da zelo smrsati skinuti viska kg, sav fizicki trud je dzaba, jer ces nakon 7 dana opet pojesti cijelu cokoladu u š0 min... Znam po sebi... Meni su takvi napadi uvijek dolazili u stanjima gladi, i rijesio sam tako sto nikada nisam bio gladan, niti sam danas... Osjetim glad, odmah jedem nesto, naravno ne dolazi u obzir junk hrana, vec npr. ako je prijepodne voce neko, ili jos bolje tunjevina,posni sir,bademi itd. |
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo ne govorim iz osobnog iskustva ali moj prijatelj je sa UN dijetom koje se pridržavao jako strogo u 3 mjeseca skinuo š9 kg. 3 mjeseca traje dijeta a sljedeca 3 jedeš normalno samo što ostaje voce za dorucak.
u sljedeca 3 mjeseca još 3 kg. Znaci sve ukupno za 6 mjeseci 22kg. Uz to je trcao još 2-3 puta tjedno navecer. e da, izvbacio je vodeni dan. ako želiš napišem ti dijetu tu kako ide. Dosta je teško držati je, pogotovo kada dođe vocni dan. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
I pri tom izgubio dobru kolicinu mišicne mase....... no dal taj frend i dalje odrzava tu novu tezinu? Jer Skviki je lijepo rekla......."Bitno je promijeniti nacin života iz korijena i držati se toga" a 99% tih sa express dijetama se prije ili kasnije vrate di su bili |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpis! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |