tc bo |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2007 at 11:26 |
Pozdrav ljudi.
Da izvjestim o mojoj situaciji.Probao sam UN dijetu,.i zaista kile idu dole,ali ja toliko gladujem,da mi je par puta doslo da padnem u nesvjest,pocnem se toliko tresti da se moram uhvatit za nesto da hodam da se ne bih negdje srusio sa strane.I sad sam sebi rekao,zaboraviti dijete,nema nista od toga.Vadio sam krv nakon 20 dana te dijete i jetrene vrijednosti mi nisu bile bas idealne,tako da definitvno nema sanse vise za takve dijete...HOCU da pocnem sa zdravom ishranom i jos intenzivnijim vjezbanjem. Zanima me sta mislite o tc bo.Nadam se da ste culo o tome...Meni se cini jako dobra disciplina vjezbanja,crobni trening,jako se zadises i oznojis...Dakle,misljenja,prijedlozi? |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tc bo ti je puno bolji izbor od UN dijete
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo van tematike---Ogromnu vecinu osoba koje su pod raznim dijetama cine nase drage zene ili djevojke dok na drugoj strani imamo muskarce koji su glavni izmisljaci raznih vrsta dijeta kao i savjeta u vezi tih dijeta.....da li postoji neka dijeta koja ce smaniti unutrasnju organsku masnocu............
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |