cudovište iz mocvare |
Post Reply |
Author | |
Mike29
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2010 at 09:25 |
Poslala sam pismo fitnessu ali su mi rekli da se javim forumu, valjda sam im zgadila dan sa svojim slikama.... Poštovani,
Karla iz Silnica
Edited by Mike29 |
|
izgledam kao čudoviąte iz močvare nakon mrąavljenja
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heeeeej, kao prvo, dobrodošla!
Kao drugo.... sigurna sam da nisi strašilo (jer to ni jedan covjek/žena nije), vec samo da si u pogrešnoj sredini. Imaš dvije opcije - maknuti se od tamo -ili - biti jaca od komentara onih koji ocigledno nisu niti dovoljno inteligentni niti eticni, ako ti upucuju bilo kakav od tih komentara. Ja ipak mislim da je to sve više u našoj glavi (mi mislimo da oni misle) nego u njihovoj, a cak i da je u njihovoj, to je NJIHOVA glava. Baš te briga! Korak br. š = Prihvatiti i voljeti sebe Korak br. 2 = Biti samohrana majka nije lako i ja se divim svakoj!! Ali nije niti nemoguce i bilo kakav muškarac je lošija opcija od nikakvog. Dakle, tretiraj sebe kao OSOBU koja zaslužuje sve najbolje. To je prvo što moraš uciniti, ali stvarno. Misliti da žena ne može sama, zapravo omalovažava i nju samu i muškarca koji je ocigledno tu da bi "pripomogao" životu, a ne onome cemu partnerski odnos služi... a to je ljubav. A prava osoba dolazi u naš život, u pravo vrijeme.... kad tad. I mislim da vrijedi cekati. što se slika tice, to stvarno nije ništa strašno! Ali stvarno! Vidi se da vježbaš, da radiš na sebi i napreduješ. Stvari se ne događaju preko noci, ali ti izgledaš dobro! Ne odlicno, ali ni u snu nisi sve ono što si sama sebi rekla. Izgledaš jako ok. Višak kože kad se sagneš... je nažalost realnost mnogih mama. Dobra stvar je što se i to dobro stegne s vremenom, posebno kod postupnog mršavljenja. Nemoj samu sebe gledati u najgorem mogucem položaju. _______________ što se strija tice, ja sam radi svojih slala upite na nekoliko poliklinika meilovima (sa slikom svojom) i dobila vrlo razlicite odgovore. Najrealniji i minimalan je bio prijedlog od 4000 kn. Samo za rezove tih strija (ja imam vece oko pupka, i puno malih na donjem djelu trbuha). Ako pucaš na žestoku ozbiljnu operaciju tipa abdominoplastika, ona ti je oko š5000 kn, pod opcom i oporavak od 6 mjeseci. Ja se nikad ne bi odlucila za tu varijantu, niti zapravo ima potrebe. Vjerojatno ni u tvojem slucaju. Ako mogu kako pomoci, samo piši. I pliz, pliz... promjeni svoj stav... Sigurna sam da imaš prelijepo dijete i da je bar pola ljepote naslijedila od tebe. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što se ostalog tice (oprosti što sam se bacila na psihu,
umjesto na tijelo), NARAVNO da mozes oblikovati sveeee, sveee kako zelis. Ovdje vec ima puno clanaka o svemu tome i prehrani i vježbama, pogledaj i forum i blog i sveee izrešetaj i kad pokupiš tu bazu znanja, ako bude kakvih nejasnoca, mi smo ovdje! carobni štapici ne postoje, ali postoje ucinkovitiji nacini! Stoga je iiizvrsno što si nam se pridružila. |
|
Mike29
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks.... ne želim brzo rezultate jer znam da to nije ni realno, ali opet ne želim vježbati tako da sa 60 godina izgledam OK, taman kad gravitacija krene u svoju pobjedu....
Prije je bilo lakše. Vježbala bi i sutradan bila 200grama lakša, a za tjedan bi izgubila cm na nogi... a sad vježbam i vježbam i vježbam i trackam se uljima i mastima.... ma ne znam.... Nastavit cu vježbat. Sad doalzi sezona mog voca - centruna pa cu guštat, znam da ce mi od njega drob biti pet put veci, ali ne da mi se više patiti. Inace ja sam se djelomicn udebljala jer sam ovisna o vocu, tamanim ga na desetke kilograma na dan, kiwiji, mandarine, kruške, banane, jagode, kukuruz, narance, koraba, takvih stvari mogu pojest tonu bez problema. Ono što mi je rekao doktor stoji : i previše zdrave hrane je nezdravo. U subotu sam pojela dva centruna (lubenice) od 5 kg svaka. Loše, ali kad ga volim... VOLIM VOcE!!!!! Kažu da jabuke zasitu, a ja kad pojedem jednu moram pojesti još deset i nije mi dosta. Mora da ima negdje ime ove bolesti, kad ne možeš stat jest voce. Fala na odgovoru. Edited by Mike29 |
|
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Jabuke, ananas i slicno voce je zapravo vrlo ok. cak ima i
negativne kalorije (dakle, za probavu istih potrošiš više nego što same imaju). Provjeri koje je voce ok (izguglaj, negativne kalorije voce..), koje nije (grožđe, banane i slicno.. sigurno ne u prevelikim kolicinama). Voce sadrži puno šecera i iako je zdravo radi vitamina i antioksidanata, jetra prilicno pati s tolikom kolicinom šecera, tako da ove kolicine nisu više u kategoriji "zdravo". |
|
Mike29
Post Options
Thanks(0)
|
Jedna od anegdota koju moja baka voli pricat strancima jest kad sam imala 4 godine tražili su me posvuda i našli me u špajizi kako jedem drugi centrun (bila su dva presjecena na pola, jedan od 7kg, jedan od 8kg, ovog od osam sam pojela i nacela drugi, samo zabila glavu u polovice.....)
I to sa 4 godine.
Voce mi je ono... cak i teta u vrticu zna da voce ne dilim s nikim, niti s djetetom, ako hoce nešto od voca jest mora rec da joj kupim dodatno, jer kad uzmem deset kili naranci, to je sve za mene...
Sve drugo dam, ali voce mi nediraj.
S druge strane, to je i obrnuta psihologija, Kad nešto ne možeš imat onda to najviše želiš.... moje dijete voli jesti voce jer zna da ako ga ne pojede, za pet minuta ga nece bit. Mora se borit za voce. |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mike, dobrodošla
Ann lijepo napisano Mike, prvo svaka cast na izgubljenim kilogramima, razlika nije malena. No, ono što vidim...spominješ orbitrek, spominješ puno voca.....ne znam kako i što inace jedeš i kako na koji nacin si izgubila te kilograme (al nekako vjerujem da je malo hrane bilo u pitanju...) ali ono što tebi treba je....ucvrstit mišice. A to orbitrekom neceš moc. Ti si takvim režimom skurila dobar dio mišicne mase zajedno sa masnim naslagama (što je by the way i usporilo metabolizam - manje aktivnog mišicnog tkiva - sporiji metabolizam) i zato tijelo sad izgleda tako kako izgleda (usput - nije tako loše kao što misliš ) Razumijem te jer i ja popravljam svoje posljedice zadnjih više od god. dana Ako si svaki dan pedalala po tom orbitreku sat vremena....tvoje tijelo se odavno adaptiralo na takav trening...i nakon svakog treninga trošilo je sve manje i manje energije...upravo je ta adaptacija tijela razlog zašto mnogi dođu do plafona i usprkos svakodnevnim treninzima ne postižu ništa... Zapamti - tijelo uvijek nastoji postici svoj uspjeh..a koji je uspjeh za tijelo? Postati što bolje i efikasnije u poslu koji obavlja! Ako ti svaki dan vrtiš orbitrek i pri tome trošiš određen broj kalorija, uspjeh za tijelo je sa istom kolicinom rada trošiti što manje kalorija...kužiš? Gledaš to sa aspekta našeg pametnog tijela Prehrana je tu jako bitna....vidim da obožavaš voce al nažalost..ako ti ono cini vecinu dnevne prehrane neceš stici daleko...trebaju ti proteini, trebaju ti ugljikohidrati i jedan ozbiljniji trening sa težinama koji ce izgraditi mišice....za ovaj tvoj problem nema druge. I....pozitivan stav prije svega, please |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mike29
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro.... glavno da ste upozoreni, da ne bi bilo ovog ljeta kad se spusti ekipa na plažu urlikanja.....
Da mi nije bolje ne bi imala snage ove slike objavit. Kupila sam razne đinđulije za vježbanje na otvorenom i djetetu ljuljacku tako da smo od ove subote vani. Pokušavam nabavit in line role jer i dijete ih pocinje voziti pa da možemo skupa, ali nitko se ne javlja. Morat cu procackat oglase. Tražim neke obicne, jer nikad nisam rolala, velicine 4š.
Pa ako ko ima :)))))) |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |