pozdrav |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
establishment
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Svibanj 2010 at 09:43 |
|
evo samo da se predstavim , kad sam vidia da je illuvatar moderator odlucia sam se prijavit , inace redovito spamam na forum teretana, al ovdi necu spamat nego cu se pokusat ukljucit u rasprave, nesto naucit i provat pomoc ostalima ...
inace š83 cm trenutno nekih 90 kg i bf šš% u fazi rezanja sam i idem na nekih 87 kg ,,, pozdrav |
||
establishment
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zaboravia rec pozdrav legendi illuvataru
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
welcome!
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
welcome....slobodno se ukljuci u kvalitetne rasprave....
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sumljam da ceš uspjet ovdje ne spamat, to sam i ja sebi rekao, al nema šanse |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
establishment
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na dobrodoslici ;) :)
soner ma ocu dosadilo mi vise |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hej, dobrodošao!
A cime si tocno spamao tamo? Illy, daj nam komentar na novog clana... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
poznat nick
welcome establishment, btw. dobar avatar, udijeli još malo tih slicica |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
establishment
Post Options
Thanks(0)
|
|
thnx ;) :) bit ce slicica ovo je forma od lani sad je puno bolje |
||
establishment
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma standardno u offu smo visili stalno ista ekipa pa je bila dobra zafrkancija sad se to malo prorijedilo druga ekipa stigla i tako to ;) ovdi cu se provat sta vise ukljucit u prehranu i trening , i pokusat nekome pomoc ako budem moga :) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, prvo prehrana i trening, pa onda offtopic.. Kakvo je stanje sada tamo na teretani? |
||
|
||
establishment
Post Options
Thanks(0)
|
|
na teretana .net ima podataka koliko god oces , jako puno kvalitetnih informacija iz svih oblasti od treninga prehrane suplamentacije do aas, al veliki je problem sta je sve razbacano a opcija search je katastrofalna , tako da se neki novi clan moze jako tesko snac i naci odgovor na zeljeno pitanje , al sta se tice zajebancije to je jos uvik na visokoj razini
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako ti se cini naš forum?
Definitivno se ukljuci u teme. Koliko dugo vježbaš? |
||
|
||
establishment
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisan jos stiga procitat sve sta me zanima al ocu kroz ove dane , cini mi se jako dobar al vise je orijentiran na fitness , nije toliko zastupljen bb , vise se tezi nekom fittnes look-u nego bodibilderskom i sam sam prije bia vise orijentiran na neki ajmo rec manekenski look , al sad me vuce nesto mao zesce, neki krajnji cilj je 95 kg s bf ispod š0 sto je natural skoro nemoguce postic , vjezbam vec 4-5 godina i dosta sam se trazia , sta mi pase a sta ne, prosa puno sistema treninga i prehrane od cikliranja i tajmiranja uh ,keto dijete , teske mase, lean mase itd i tek sad mogu rec da sam upozna svoje tilo , konacno nasa sta mi odgovora ,jer se jako lako izgubit u masi sistema i principa valjda je to neki prirodni tijek metode pokusaj i pogresaka dok na kraju ne shvatis da je svaki ogranizam individualan i da sve sta procitas ne mora tebi radit ko nekom drugom |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kada radiš takve metode pokušaja i pogrešaka, onda si bar siguran što ti odgovara - a što ne.. Ovaj forum je orijentiran na fitness, mršavljenje, zdravlje, sport i umjereno BB. Imamo dosta cura na forumu koje ne vole pretjerano ubildana tjelesa, mislim .. iz dana u dan im je i sve više to guba.. no i dalje drže laganu distancu.. Pa i nismo zato stritkno orijentirani na BB. Nadam se da ceš nam biti aktivan, ukljuci se u teme slobodno! |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao establishment za predivnim avatarom!
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |