Moja promjena :D |
Post Reply |
Author | |||
Tina*
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2010 at 11:01 |
||
Pozdrav svim Fitovcima :)
Vec dugo pratim ovaj forum, pa sam se odlucila predstaviti konacno. Iz Zagreba sam, š9 godina, studentica sam Prije 4 mjeseca težila sam ogromnih š03 kg na š75 cm visine No kada sam dosegla tu ogromnuuuu brojku shvatila sam da svemu tome mora doci kraj. I prije sam ja znala mršaviti - doduše nezdravo - š0 kila u mjesec dana i slicno - tek toliko da smršavim, a kile bi vratila cim bi stigla i to duplo! Sada sam promjenila život iz korjena. Hranim se kako mogu. Problem je što sam "vegetarijanac" - no iz razloga što ne volim meso, stvarno ga ne volim ni kuhano, peceno ma nikakvo - cijeli život ga ne volim. Jedino podnosim puretinu ali mljeveno... To se trudim pojesti s vremena na vrijeme. Inace sam izbacila sav junk food, bijeli kruh, tjesteninu i ostalo. Jedem puuuuno povrca - kuhanog a uz to još i salate :D Kruh jedem samo ujutro i to crni od posija i integralnog brašna sa sjemenkama suncokreta. Uz to bude jogurt, nekad jaja, tuna, salate - ma volim se dobro najesti ujutro :D Rucak je kuhano povrce - obožavam mahunarke ali ih opet umjereno jedem. Uz povrce uvijek jedem posni sir i još salatu sa strane. Nekad tu bude i tuna ili losos, uglavnom kombiniram raznoliko. Vecera - ako nisam ujutro jela jaja, onda ih taj dan znam jesti navecer uz posni i tunu i salatu od lisnatog povrca najcešce. Za jutarnji međuobrok jedem vocku - jabuku ili bananu Za vecernji međuobrok najviše volim juhu - sama radim juhe od povrca raznog sa noklicama Uspješno odoljevam slasticama na feštama i rođendanima! Možda 3 puta sam se "pocastila" kroz ova 4 mjeseca zdrave prehrane, i to možda jednim komadicem kolaca i slicno, nisam se nijednom prejela! Sada težim 84 kilograma. Još uvijek je to puno, no ide polako dolje. Prosjecno po mjesecu gubim 3-4 kile. U prvom mjesecu sam izgubila malo više. Trudim se vježbati svaki dan. Samo proteklih tjedan dana nisam jer sam prehlađena, ali danas namjeravam opet poceti :D Najcešce jurim na sobnom biciklu po 45 minuta - no u zadnje vrijeme mi je najdraži HIIT na biciklu - š0 minuta zagrijavanja + 20 min HIIT ! Kad je lijepo vrijeme preskocim bicikl i odem na sat i pol brzog hodanja - to mi je najdraže :) Možda se ne hranim najbolje kao vecina ovdje. jedem ono što mi odgovara i ono što volim. Npr. zobene ne podnosim previše i uvijek sam nakon njih imala napadaje slatkog Ovaj forum puno mi je pomogao - proucila sam valjda 99%tema i svašta naucila i jako mi je zbog toga drago. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodošla k FITovcima!
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hey!
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodosla
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pozdrav Tina....
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svaka cast na dosadasnjem trudu i uspjehu.. volim procitat ovakav post... welcome :)
|
|||
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodošla !
Samo pametno s prehranom.... Mislim da je problem kod vegetarijanaca da dosta jedu ugljikohidrate tipa kruh, tjestenina slatkiši, a brije se na to da je zdravo npr. integralno.... Sve je to ok, ali se zaboravlja da integralno i organski uzgojeno ne znaci da nema kalorije.... Smanjiti to treba. Više povrca, voca |
|||
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bokic
|
|||
Tina*
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala svima
|
|||
Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kod mene ni kruh ni tjestenina nisu problem jer ih ne jedem ! Kruh sama radim i jedem ga samo za dorucak, što sam napisala gore... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koristiš pekac kruha? Koliko si zadovoljna s time? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ne koristim pekac kruha U pecnici ga pecem u malim kalupima i super ispadne! Prvo sam bila skepticna oko toga ali na kraju mi je to najbolji kruh kojeg sam ikad jela! Od posija ispadne jako mekan i fini, brašno koristim integralno pšenicno (eko) , i još uz to dodajem sjemenke suncokretove i bucine kako kad ! |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |