Moja prehrana :D |
Post Reply |
Author | |||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2010 at 10:27 |
||
eh ovako nadam se da ova tema nije glupa kao sto ostali misle na moje prosle teme
sastavio sam sebi jelovnik men se cini da je bolji od onog proslog kad sam izbacivao veceru eo da vidite dorucak:zitarice s mlijekom medžuobrok: 2 jabuke rucak:supa s svim povrcem ._. crvene paprike i posni sir medzuobrok: š grejfut i jabuka vecera:grozdzice kupovne u kesi :D sve kritike su dobrodosle recite mi sta da izbacim sta da ubacim i valjali sta ovo ??? dali je ovo dobar put do mrsavljenja??? naravno rucak nece svaki dan biti isti uglavnom nesto kuhavno uz supicu i sir |
|||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
|||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dorucak je super,to ce sve svi sloziti...samo za veceru bi
ti preporucio nesto konkretno da ne dodes u napadaj na frizider ..npr.komad piletine ili ribe(oko š00g)i brokule,karfijola,salate... Edited by TopForm |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Premalo proteina, u svakom obroku trebaš proteine a ti ih imaš samo u trecem obroku i u dorucku nešto sitno!
Znaci podebljaj te proteine jer ceš izgubit i to malo mišica šta imaš. Dorucak, najbolji izbor su zobene, one zašecerene su junk. Po mom mišljenju ovo nije dobar put do mršavljenja jer ceš na tom putu izgubit više mišica nego sala i bit ceš još nezadovoljniji. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
arminE
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za rucak jedi sto ti tvoji pripremi jer bas ne mozes utjecat na ono sta ti roditelji naprave,nek bude neki komad mesa,povrca i juha ali bez kruha ako mislis mrsaviti(uzmi feti integralnog)....dakle,prema kraju dana moras smanjivat UH,za veceru moraju bit potpuno izbaceni(osim ako si radio trening navecer pa bi trebo malo uzet).i da pij puno vode,sad dolaze vrucine...pij pij i pij makar nisi zedan popi casu..zavarat ces zeludac...tako meni bar .. vjezbaj i sretno ja se takoder borim s kilama..znam kako ti je |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš nekoliko FAQ tema, puno kvalitetnih postova na temu toga, znaci ->citaj,sastavi neki plan prehrane da u svakom obroku imaš proteine s nekim izvorom zdravih mastiju ili ugljikohidrata. Ja ti necu sastavljat program a mislim da nitko na forumu nece za džaba sastavljat nešto na što ce potrošit dosta vremena. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
||
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?
TID=š865&PN=š procitaj ovo na ovom link EDIT:pokuso stavit kao link ali nece Edited by TopForm |
|||
arminE
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
||
u mom prijasnjem postu ti je link...tamo ces sve nac
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako treba |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |