Jaja na š0š nacin |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2007 at 16:27 |
Opci dio: Jaja pripremam na teflonki (tefalova) tako da ne koristim niti kap ulja.... Vi kako zelite. I da - sto se moje pripreme tice, postoji samo 3 nacina pripreme:
Ostalo cini MASTA i punooooo zacina i dodataka. Evo pa da podijelim neke svoje receptice s vama.... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo su mi definitivno najdraza (mozda zato sto se trenutno ubijam u njima)! E da, i sto se tice sastojaka, ja cu pisati sastojke za 2 jaja kak ja jedem, a vi si dodavajte sastojke kako vi zelite. KAJGANA S PAPRIKOM I LUKOM SASTOJCI:
PRIPREMA:
MLJAC! DEfinitivno najdraza kombinacija. Pazite samo da vatra ne bude prejaka jer ce u suprotno biti Pogorelic jaja. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
KAJGANA S TIKVICAMA SASTOJCI:
PRIPREMA:
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
A sad nesto za ekipu, za kasne vecernje, pijane sate.... NIJE dijetno! JAJA SA SPEKOM U DRUSTVU MAKARONA SASTOJCI
PRIPREMA:
Kao sto sam rekla, NIJE DIJETNO, ali ce vas frendovi u tom trenutku smatrati bogom! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ako vam je ostalo sampinjona od nekog drugog obroka, uvijek ih mozete ubaciti u JAJA SA SAMPINJONIMA Dinstani sampinjoni + jaja Nije neka filozofija. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo vam je za vikend, a kasnije dodam jos.... Imam hrpu recepata, ali su prekomplicirani za jutarnji dorucak kad bi pojeo i konja sam da je vec pecen.... Preporuka je definitivno ona "struca" s paprikom i lukom.... š00% cete biti odusevljeni. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra si ti kuharica, vidim ja
Svaka cast |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jos nekih, samo sto ja sve to pokusavam bez masti i ulja, a vi kak hocete. PARISKI OMLET SASTOJCI:
PRIPREMA:
Edited by Theia |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
KAJGANA S MASLINAMA SASTOJCI:
PRIPREMA:
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
SPAROGE MILANESE SASTOJCI:
PRIPREMA:
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
JAJA NA RUSKI SASTOJCI (za 2 osobe ili kak se uzme ):
PRIPREMA:
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj super su ti recepti! Obozavam jaja. Od ovog sam probala jaja sa sampinjonima i kajganu s tikvicama i ovo zadnje mi je prefino. Bas pase nekak skupa. A kaj se tice sparoga, izvrsna mi je fritaja sa sparogama (naucili me u Primorju), ali bez parmezana. Sad sam bas znatizeljna kak se parmezan bude uklopio, a i gladna sam dok razmisljam o tome! |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia super recepti...ja nisam neki kuhar i moja jaja su uvijek - kajgana, kuhana ili na oko, ali najobicnija. Ali tvoji recepti me inspiriraju da budem inovativnija pa... E sad samo jedno pitanje...kad kazes toliko i toliko jaja jel stavljas i toliko zumanjaka ili ono š zumanjak na 4 jaja ili tako nesto? |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Kad me lupi ludilo onda stavljam samo š zumanjak i 3 bjelanjka. Ali ove godine jos nista od toga.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da vam se svidaju recepti. Imam ih i ja puno kompliciranijih i nisu bas za pravljenje dorucka.... Jaja su super za kombinacije! Uvijek mozete neko povrce utrpati u njih, ali super idu i u salate! Samo malo maste! |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |