vjezbanje |
Post Reply |
Author | ||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2010 at 16:42 |
|
pozdrav cijeloj administraciji :) da predjem na stvar...
imam nekoliko pitanja... eh ovako imam viska kilograma i sala na stomaku i poceo sam se zdravo hraniti vec 2 dana sam na dijeti ne jedem slatko ni puno masno itd i naravno trcim na suho napolju i ja se zagrijem i sve i krenem trcat ali me boli na lijevoj nozi zglob (nekada) i skoro standardno me boli stopalo isto na lijevoj noyi ne cijelo stopalo vec ovaj lijevi dio me boli i nekad listovi dal da idem ljekaru ili ??? i zanima me jos koje vjezbe da radim u kuci za jacanje misica na nogama ty skidanja sala sa nogu ??? nadam se da cete mi pomoci??? |
||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A zašto se ti ne smjestiš u jednu temu i pitaš što te zanima, nego moraš otvarat š0 tema u 2 dana (koje su skoro iste)??
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerojatno s razlogom |
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo ti pitaj odgovorit ce neko,nego ti pitas i odes ca i
ne vracas se |
||
arminE
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajd napiši ovdje što te zanima, samo nemoj otvarat nove teme ako nema potrebe, može? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |