Proljetni umor |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2010 at 22:48 |
|||
Ne znam kako vi, ali mene ovo vrijeme ubiiii!!!!!!
Više ne znam šta da radim! Bacila sam se prvo na Guaranu, a kad sam vidjela da ništa ni od toga, uzela sam si ReForm od Sciteca - taj diže i mrtve! Međutim, toliko me peru živci da sam postala nervozna zato što sam - nervozna...! Koma! I pijem užasno puno tekucine - do 4 litre na dan, valjda me i tlak dere...... Danas sam se ubila na treningu da dođem sebi pa sam se skoro ispovracala od treninga. Kako se vi riješavate ovog problema (naravno, ako ga imate)? |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vrijeme je ka-ta-strofa..inace škola=>trening=>popodnevno spavanje+3-4 kave i pun sam energije
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
oooooo da! mene kapci peku, toliko mi se spava i same mi se oci sklapaju!
cak mi se ni na trening ne ide svaki dan, ali ipak kad dođem u teretanu i 5 min se zagrijavam - želja za životom se vrati ja ne prakticiram nikakve dodatke, ali bi mi dobro došli! inace popijem zeleni caj kad mi padne energija, ali u zadnjih par dana mi ne bi pomoglo ni da cijelo pakovanje popijem! a ono što ti Theia kažeš - da si nervozna zato što si nervozna - tu se definitivno i ja pronalazim! kako se rješavam problema - preko tjedna treninzima, a preko vikenda nastojim otici iz grada i maknuti se na otok ili provoditi što više vremena na zraku i u drutvu... kako ti Theia ubijaš tu nervozu? ili ona ipak ubije tebe Edited by Blia |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma ona ubija mene, a onda se ja, u nadi da cu ubiti nju, ubijeme sebe u treninzima!
Ne znam, ne znam više šta da radim.... Nocas sam spavala od 2 do 4, probudila se i naživcirala se što sam budna tako da više nisam mogla zaspati. Pa sam pisala diplomski do pola 8. Kažem ti - luda sam sama na sebe, a ne znam kako da si pomognem! |
||||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uuu...ako imaš problema i sa spavanjem onda je to koma! ja se ne mogu pokrenuti preko dana, a navecer bi zaspala ko klada i spavala, spavala, spavala...
inace, ja kad imam problema sa nervozom koja mi ne da spavati jedini lijek koji mi pomaže je - Valeral ili Persen! znam da zvuci ko da sam neki luđak, ali to su sve biljkice u tabletama pa je ok, ja drmnem 2 komada prije spavanja sa šalicom mlijeka sa kakaom...znam da je to grijeh napraviti prije spavanja jer ubija sav trud treninga u teretani, ali što mi vrijedi trening sa 20% snage kad se ne mogu pokrenuti jer ne spavam preko noci ali ti si barem napravila dobru stvar pa iskoristila vrijeme za diplomski , a ne za brojanju ovcica |
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ista stvar kod mene, baš dobro da si postavila ovu temu.
Ja nikako da dođem k sebi otkad je s 27 temperatura pala na dnevnih š3, š4 , ma prepolovila se, a još uz ovu gomilu kiše šta se istresla po nama sve živo me boli!! Potrefio se taman i puni mjesec pa me držao budnom i tako me puknula neka neugodna mješavina alergije, neispavanosti, bolnih leđa i zglobova...bljak Ovo što si rekla za vodu, i sama ju "locem" toliko da mi ovi oko mene govore "Pa kaj ti, ko deva tankaš vodu ko da je nece bit sljedecih š00 godina" Ali mene baš voda recimo smiri. Ja kad sam žedna sam najviše nervozna,to ne mogu trpit Inace, dodatno za nervozu preporucam razvalit neku dobru stvar na Cd-u, smirujucu da se skuliraš ili neku najluđu i najžešcu da ispucaš iz sebe negativu i anksioznost, dobro dođe i malo žestice i poslije si lagan ko perce,ma sve ti je ravno ... Edited by Kate |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uzas... zivim 7 ipol metara od plaze a ne mogu se ic suncat .. jer je vrijeme GROZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jucer u teretani sam se baš žalila na to pa mi je nekoliko ljudi reklo "Daaaa, i meni istooooo" i da se ne trebam nervirati, da nisam jedina. Ali, nije mi ni to neka utjeha.
Danas mi je mrvicu bolje. Budem se opet razvalila treningom - možda bude još bolje! |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kukanjem cete postici više nego prihvacanjem situacije.
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidi njega, obrnuta psihologija i te spike, ha? |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma jok, nego nema smisla trošit energiju na nešto što ne možeš promijeniti |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moja teorija.. ovako si ja kazem: Nemoj se nervirat oko necega na sta ne mozes utjecat, a oko onoga na sta mozes utjecat, nema smisla se nervirat s obzirom da ces to promjenit |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a moja teorija: ne postoje problemi, samo izazovi. |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cak i ako izazov izazove tebe? |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
miriše na dupli izazov, ne na problem |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |