Pozdrav svima |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2010 at 12:28 |
|
Bok,
Pozdravljam sve na forumu, koliko sam na brzinu uspio proletiti po forumu ima zanimljivih tema i rasprava tako da ce biti zanimljivo sudjelovati. Kaj se tice treninga imam nekog iskustva, malo sam zbog privatnih, obiteljskih obaveza pauzirao 2 godine i malo se zapustio tako sam odlucio povratak u staru formu i ovo ce mi biti dodatna motivacija kada zapne :) Inace vec 3 mjeseca svakodnevno kuham, pazim na hranu i treniram 5x tjedno i trenutni cilj mi je skinuti BF ispod š0%. Trenutno sam sa 90 kg koje nisu bile natucene na nacin koji sam želio došao na 80 i napravio dobar dio puta prenma tom cilju, a kasnije se vracam prema 85 do 90 kg uz pravilnu prehranu i dodavanje mišicne mase....... visok sam š7š Za sada tolko, ako nekoga zanima nešto više neka slobodno pita.......tipkamo se |
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodosao :D
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Welcome
Reci nam cime se baviš, koliko imaš godina, da te bolje upoznamo |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahh da, znam da sam nekaj izostavio
imam 30 god, radim u telekomunikacijama, ali sport mi je ljubav i nesto cime bi se volio baviti, ak ne u ovom u drugom zivotu Kaj se aktivnosti tice od malena sam u sportu, manje vise borilacki, no zadnjih 6 godina igram baseball, teretana u periodima kada se pripremam, no sve više lagano ostavljam sve ostalo i mislim da cu se posvetiti samo teretaani, sto zbog nedostatka vremena koje mi pojede ostalo, sto zbog ozljeda koje sam nabrao, tako da ima "velike" planove kaj se treninga u tertani tice |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što si trenirao od borilackih?
i da, dobrodošao |
||
Strong is the new skinny.
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
thnx
trenirao sam karate jedno 9 godina, jedno krace vrijeme cca 2 god tajlandski box i wing chun na kraju. Ti isto treniras nekaj od borilackih? |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
najs :)
samo Krav Magu. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam se nakon tolko godina zasitio tih borilackih
sportova, zaželio sam se malo timskog sporta pa sam se prebacio. Mozda bi ostao na thai boxu da se klub nije raspao, ovako sam ispunio i tu potrebu za timskim sportom |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam totalno anti tip za timske sportove (osim za gledanje )
ma dobroe, zasitiš se jednog i ideš dalje, pronađeš satisfakciju u drugom. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehehehe, ma nema veze, bitno da se nađeš u necemu i da
se veseliš tome i rezultatima.....kolko dugo treniras Krav Magu? |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
oko š0 mj... i jako joj se veselim.
štoviše, promjenila sam lifestyle zbog nje, preporodila se. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahaha, dvosmislene li recenice, ili ju samo ja vidim takvu misliš na trening ili |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam ju baš zorno študirala misli što ti je draže |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |