Krav Maga seminar |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2010 at 16:21 |
|
Pozivamo sve zainteresirane na seminar izrclskog sistema samoobrane Krav Maga. Seminar ce se odr3ati 24.0š.20š0. godine u dvorani osnovne škole Silvija Starhimira Kranjcevica, Bogisiceva š3 ( u blizini Tvornice Kulture) od š0:00 do š3:30 sati. Seminar ce voditi instruktor iz Izrcla g. Tal Kvores. Viise info na www.krav-maga.hr ili na 09š 580 5š 60 Edited by fitnessHr |
||
www.fitness-trening.com
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postoji li, odnosno je li u planu, neki seminar Krav Mage u Osijeku?
|
||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za sada nije u planu, ali ako bude dovoljno zainteresiranih postoji mogucnost da organiziramo seminar.
|
||
www.fitness-trening.com
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja vjerujem da bi bilo zainteresiranih, odustao sam od nekoliko borilackih sportova, ali Krav Maga je baš disciplina koju bih volio uciti.
Ako si ozbiljno mislio, mogu se raspitati kakva bi bila zainteresiranost u mojoj teretani npr. |
||
fitnessHr
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može, raspitaj se pa ako bude dovoljno zainteresiranih možemo organizirati seminar. Ako želiš možemo organizirati seminar Krav Mage i kettlebella.
|
||
www.fitness-trening.com
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Been there, done that... dodajem samo i da je seminar trajao do š4, a nakon njega imali smo pripremni trening i polaganje do š7 h... Obožvana moja KM
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Javljajte ovdje kakvo je stanje za Osijek, ja sam zainteresiran. I za KM i za kettle.
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo nešto za tebe Internatonal Krav Maga Federation Hrvatska Vas poziva na prvi Krav Maga seminar u Osijeku, koji ce održati u nedjelju š8.04.20š0. godine u dvorani osnovne škole Dobriše Cesarica Neretvanska š0 u Osijeku od š0:00 do š4:00 sati. Na seminaru ce biti prikazane tehnike i takticki pristup obranama od prijetnji pištoljem, obran......ama od prijetnji/napada nožem i palicom, te prikazom ostalih tehnika, potrebnim za uspješnu obranu od raznih vrsta napada. Seminar je otvoren za sve, bez obzira na dob, spol i predznanje. Cijena seminara iznosi š00 kuna, a zbog ogranicenog broja sudionika molimo vas da ukoliko želite sudjelovati na seminaru svoje mjesto rezervirate što prije. Edited by chaxy |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E hebem ti nedjelju! Taj vikend sam van drzave |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
A hebat ga sad... a ja sve izorganizirala za tebe |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Armin91
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kako se tocno prijavim za taj seminar? Jucer sam razgovarao s gospodinom Dubravkom Magdicem, administratorom IKMF Croatia, koji mi je rekao da ce mi poslati mail koji ce sadržavati sve što trebam znati o tom seminaru. Pretpostavljam da se sada trebam samo pojaviti? |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ako si ostavio podatke, vjerujem da te zabilježio. A možda ti i stigne mail sa uputama do tada. Iako ne znam ima li Dubravko veze s organizacijom seminara u Osijeku (on pokriva Rijeku, Pulu i Karlovac), ali ako je rekao da ima nemaš straha za prijavu.
Evo plakata sa informacijama |
||
|
||
Armin91
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da li da šaljem mail na adresu sa plakata ili zovem na broj napisan na njemu? Nije da ne vjerujem gospodinu Magdicu, kojemu zahvaljujem jer je izdvojio šš minuta za razgovor sa mnom, nego stvar je u tome što seminar Krav Mage nije baš svaki dan u Osijeku, a ja ne bih htio propustiti svoju priliku. Uostalom, piše da je broj mjesta ogranicen. Koliki je tocno? Gospodin Magdic je rekao da bi se ovih dana trebao vidjeti sa deckima koji ce to organizirati ovdje, pa ce mi poslati mail sa svim podacima, jer on vec ima moj mail od prije. Znam da sam dosadan, samo bih htio biti siguran da cu upasti. Hvala na pomoci. |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
šš min?? sigurno ti se više nikad nece javiti šala Gle, ja bih se na tvom mjestu javila na broj na plakatu. Ne znam ciji je, ja znam par trenera- njihov nije, možda ti se javi trener Hrvoje iz Zg. Reci mu da si pricao sa Dubravkom i da ti je obecao mail ali pošto ga još nisi dobio želiš samo provjeriti jeli tvoje mjesto na seminaru sigurno. Strpi se do ponedjeljka, ako mail ne dođe, zovi. Ne znam koliki je tocan broj sudionika, sve ovisi o velicini dvorane, ali u Zg nas je sad bilo preko 80 (ja mislim) tako da mislim da sigurno neceš ostati bez mjesta I nisi uopce dosadan, dapace drago mi je da se tako zanimaš. Pomoci cu ti koliko mogu pa samo pucaj. |
||
|
||
Armin91
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa, vec kad nisam dosadan... Tko si ti, mislim kakve veze imaš sa svim ovim, nadam se da nisam pretjerao sa ovim pitanjem. I drugo, kako se trebam pojaviti na seminaru, mislim u cemu, osim cistim tenisicama?
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
Armine, javi se Draganu Franjkovicu - Frkiju, on ce te sigurno znati uputiti dalje.
Potraži ga navecer u XXLu, na kickbox ili kettlebell treningu |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |