Nesto za zatezanje koze???? |
Post Reply |
Author | |
Partyanerica
Viden/a u gymu Joined: 29 Travanj 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2007 at 01:34 |
moze jedna pomoc??????
prije sam bila dost jaka.........jbg...cokoladice coca cole itd itd...no sad sam skinula kile..ali ne jos do kraja ostalo mi je jos oko š0 kg za skinut pa da imam idealnu tezinu.. no kozha je problem..jel ima mozda koja ok krema ili nesto a da nije skupo????? moze preporuke? ili neki domaci recept????? hvala svimna |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas dosta tih krema u apotekama. Znam da Vichy ima neku takvu kremu, a to ti je oko š20 kn. Od jeftinijih varijanti imas Niveu Qš0 kremu za tijelo. U principu ti je najbolje raditi peelinge i ici na razno razne masaze i jacuzzie. Skupo, znam, ali zavisi sto zelis i koliko to zelis. |
|
vanna
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2007 Location: United Kingdom Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzmi si dobru kremu za tijelo. napomena - visoka cijena ne znaci da je krema dobra. ne znam da li se ovo da nabaviti u hrvatskoj, ali Palmers FirmCocoa Butter je jako dobra krema. nadji si nekih š5-20 minuta dnevno i masiraj kremu u kozu.
rezultati nece izostati i metoda zahtjeva samo malo vremena i volje uz minimalan trosak! |
|
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
@vanna, gdje si ti nabavila tu kremu??
|
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
@avantgard
ajme decko pa imas tek š3, ne trebaju tebi nikakve kremice jer tvoja koza je jos jako mlada i tvoje pore same podmazuju kozu koristi labello kad se ljubis na vjetru s curom i to je sve sto ti treba... procitao sam da imas 42 kg, mislim da si malo pretjerao sa svojom dijetom, bavi se sportom i zdravo se hrani ali nemoj si unistavati organizam...ipak ne zaradjujes lovu kao manekenka, one ipak zive od svoje tanke linije pamet u glavu i samo nastavi sa spotom, upisi se na neki ekipni sport to ce ti puno pomoci u razvoju kako fizickom tako i mentalnom |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |