namazi |
Post Reply |
Author | |
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2010 at 09:37 |
koje namaze koristite (ako ih koristite)?
pazite li na njihovu kolicinu koju nanosite na peciva i kruh? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne jedem kruh pa tako ni namaze, ali ako se baš jako zaželim sendvica (iako socnost uvijek postižem hrpom povrca), onda je to Dukatov light ili abc.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ceš vec jest namaze jedi ih u kombinaciji s mesom isl. Na kruh nije baš najbolje rješenje jer vecina namaza sadrži veliku kolicinu masti tako da dobiješ klasicni UH+M obrok koji nije naj rješenje. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja pazim da namaza bude puno,inace kruh izbjegavam maksimalno pred ljeto prije ce te kruh zdebljat od namaza
|
|
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne volim meso (nisam vegetarijanka ni ništa sl.),jednostavno nikada nisam mogla podnijeti taj okus |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi koji kruh, naravno da bijeli kruh i oni šiptarski obojeni crni kruhovi nisu dobro rješenje ali imaš raženi kruh i slicne koji s nekim izvorom proteina mogu bit odlicni. A namazi isto mogu bit ok ako se kombiniraju s necim proteinskim inace ih je bolje izbjegavat, npr mazanje na kruh nebi moglo doc u obzir. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sad da ja postavim vrlo glupo pitanje...npr namaz od tune sa celerom(bilokoji lagani namaz uostalom), s cim i kako ga jesti ako moram izbjegavati kruh, dvopek npr?
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Namaz od tune, misliš nešto tipa rio mare, a to je neš ko pašteta, ak vec hoceš neki namaz od tune-napravi home made i onda to možeš mazat po kruhu jer dobiješ P+ugh obrok. A dvopek i kruh su jedno te isto |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
a znam da su jedno te isto, kad sam stavila taj post me vec pocelo bit sram što sam mamlaz da, imam home made, to može s kruhom znaci? fino, hvala
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
može...ako ne stavljaš nikakve masnoce u home made namaz.....
ja trenutno posni koristim kao jedini namaz...povrce i to je to .....iako također kruh jako malo jedem..... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |