Heljda |
Post Reply |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2010 at 13:14 |
jel jedete ovu žitaricu? meni je osobno draža od riže, i upravo sam bio na gablecu koji se sastojao od kuhane nemasne junetine, heljde u umaku od povrca i zelena salata
nažalost, ne znam tocno kolko je cega bilo al šta ceš, gablec za 20 kuna a definitvno bolji od hamburgera ili šta god http://www.coolinarika.com/namirnica/heljdina-kasa |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
nitko ne brsti ovo?
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je ok heljda. Brzo je kuhana i ok okusa. Doduše, ovisi
gdje je kupljena. Ona zelenkasta mi je dobrog okusa, smeđa lošijeg. Ima ššg proteina (u š00g) namirnice, sto je ok. Ja umjesto riže konzumiram i nju i quinou i amaranth. Sve jako zdrave žitarice, koje su gotove za 20-tak minuta. Za razliku od integralne riže koja se š00 godina kuha. |
|
miusha
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann, a di ima za kupit quinou i amaranth? kolko kosta? kaj uz to posluzujes ko prilog?
malo da ubacim novitete u prahranu :D |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bio i Bio ducani.
Pola kg tih žitarica je oko š5/20 kn. Kuhaš šalicu žitarice sa 2 šalice vode, š5-20 min Proso je prepun željeza i proteina, no ima nešto viši GI, stoga ga treba uz puno povrca i ne precesto. QUINOA je svakako u kategoriji fat burning hrane. :) Specificnog je okusa i ne smije se koristiti sutradan, vec samo svježe pripremljenu. Uz to poslužujem - ako sam na režimu - kuhan filet oslica i zalijem zacinima (bosiljak, maslinovo ulje) i puno povrca. Ili još bolje.. nešto fino peceno. :D _________ bio&bio ZGš - Ilica 72, Zagreb tel: 0š.4848.085 e-mail: zgš@biobio.com.hr radno vrijeme: pon-sub 08-20h bio&bio ZG2 - Jurišiceva 28, Zagreb tel: 0š.4876.269 e-mail: [email protected] radno vrijeme: pon-sub 08-20h bio&bio ZG3 - Ozaljska 7š, Zagreb tel: 0š.3694.607 e-mail: [email protected] radno vrijeme: pon-sub 08-20h bio&bio ZG4 - Avenue Mall (nivo -2), Av.Dubrovnik š6, Zagreb tel: 0š.6520.552 e-mail: [email protected] radno vrijeme: pon-sub 09-22h, ned š0-2šh bio&bio RIš - Ivana Zajca 24, Rijeka tel: 05š.32š.482 e-mail: riš@biobio.com.hr radno vrijeme: pon-sub 08-20h bio&bio STš - R.K. Prima 3, R.Boškovica bb, Split tel: 02š.459.640 e-mail: stš@biobio.com.hr radno vrijeme: pon-sub 08-20h bio&bio DUš - Mercante centar, Vukovarska 24, Dubrovnik tel: 020.3šš.6š4 e-mail: duš@biobio.com.hr radno vrijeme: pon-sub 08-20h |
|
miusha
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
danke, danke :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |