Defka pred plazu ;-) |
Post Reply |
Author | ||
Insanity
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2010 at 12:05 |
|
Pozdrav svima...
Krenuo bih s nekom "ljetnom defkom" Idem u teretanu 3 do 4 puta tjedno, poceo sam raditi full body sa vise ponavljanja.. Zelja mi je skinuti malo naslaga tj postici "cut" look.. Znam da bez prehrane, nema nista pa bi htio komentare na jelovnik koji sam zamislio... š. obrok : Whey mjerica + zobene 2. obrok : Piletina(prsa) ili dimcek + razeni kruh 3. Obrok : PWM -- whey + 50 grama glukoze ( mozda podijelim pola prije treniga, pola poslije) 4. Obrok : Tuna salamura + salata neka ili tuna u ulju, ili 5 do 6 cijelih jaja 5 Obrok : Posni + orasi ili bademi ili malo kikirikija.. Gramazu UH nisam pisao namjerno jel mislim ciklirati uh.. npr nesto ovako Dan-š: š50 grama Dan-2: š00 grama Dan-3: 50 grama Dan-4: š25 grama Dan-5: 200 grama U ovom slucaju sto sa subotom i nedjeljom? To su off dani ili nastavim sa danom jedan? Ubacit cu HIIT cardio npr trcanje, bicikl... Eto.. Komentirajte Trebam skinut neke 3 do 4 kile.. Trenutni BF oko š4 :-) |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro je to!
Za vikend jedeš kao i preko tjedna |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
like!
|
||
Insanity
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidjet cemo kako ce radit :-) teorija je jedno, pridrzavanje drugo ;-)
samo jedno pitanje.. jel brojim uh iz rajcice i paprike npr? u tome se davim :-) |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rajcica je u biti 90% vode,malo ksantina i hrpa kalija (odlicno za pravilan rad nerava i srca). Nesto minimalno UH. Paprika je namirnica koja ima UH, al dobrih (slozenih,biljnih, ne glukoze !), al je isto tako namirnica koja ima najvise Vitamina C u sebi od svih mogucih... Go for it |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I odlican diuretik |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a zato ja stalno moram na wc...rajcica je kriva
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
puno kalija, malo soli, puno vode i da vidiš trcanja na wc |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tek sada na defku, ja sam pri kraju jos nekih š0 dana |
||
mrtav hladan
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I kad cemo vidjeti slike ? |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha...
|
||
mrtav hladan
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne aše ti ovaj smajlic uz nick |
||
Superman
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a vrijeme tih obroka?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je uskalađeno s njegovim bio ritmom |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
a igramo igricu...nadoveži se
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |