New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav svima
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav svima

Post Reply Post Reply
Author
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav svima
    Posted: 27 Svibanj 2010 at 17:32
Eto pozdrav svima,,,vec duže vrijeme pratim savjete od fitnessa pa sam se odlucio i logirati.Pokusavam smršaviti i do sada mi i ide lagano š5 kg u 5 mjeseci,,,,i to sa plivanjem,a u zadnje vrijeme bicikl i bucice pa me zanima ako ima tko neki savjet oko prehrane narocito zbog bucica jer bi volio smršaviti ali i dobiti malo oblik ruku i prsa.Unaprijed hvala!!!!
Back to Top
arminE View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arminE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Svibanj 2010 at 12:40
  koliko imas godina koliko si visok ikoliko imas kila ???
jesili prelistao malo po forumu???
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
Back to Top
TopForm View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TopForm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Svibanj 2010 at 13:16
pozdrav
Back to Top
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Svibanj 2010 at 13:31
Imam 25 godina,visina š73 cm,,,,,,kilaža pocetna š05 kg,,,,,sada 90 kg.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Svibanj 2010 at 15:10
Pozdrav i dobrodošao!

Prvo nam prezentiraj svoj dnevni jelovnik, pa možemo dati kritiku / sugestiju ili neku ideju.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 01:00
Dan volim zapoceti dobrim doruckom recimo 3 jajeta na oko i kruh sa sjemenkama.Rucak teletina na roštilju uz salatu sa malo maslinovog ulja.Veceru izbjegavam ali se vecinom dogodi gadan napad na voce nakon nekog iscrpljenog treninga.Promlem je sto sam u zadnje vrijeme dosta odstupao od takvih menija a to znam i sam,ali se vracam na staru stazu jer sam si radim užasne treninge i bez prave prehrane nema uspjeha!
Back to Top
TopForm View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TopForm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 11:34
zasto izbjegavas veceru?meni je to najkriticniji dio jer
moram nesto pojest...pa pojedem povrce s negativnim
kalorijama i neki komad mesa...bez kruha!! jedino tako
"kriza" prođe bez napada na frizider

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Svibanj 2010 at 12:01
Originally posted by rider rider wrote:

Dan volim zapoceti dobrim doruckom recimo 3 jajeta na oko i kruh sa sjemenkama.Rucak teletina na roštilju uz salatu sa malo maslinovog ulja.Veceru izbjegavam ali se vecinom dogodi gadan napad na voce nakon nekog iscrpljenog treninga.Promlem je sto sam u zadnje vrijeme dosta odstupao od takvih menija a to znam i sam,ali se vracam na staru stazu jer sam si radim užasne treninge i bez prave prehrane nema uspjeha!

Preporuka je da imaš minimalno 5 obroka.
Definitivno moraš vecerati - P+M oblik ti nece nikada naškoditi.

Znaci za veceru možeš pojesti tunu + povrce, posni sir + malo badema..4 jaja ... ideje oko jelovnika vidi ovdje.
Back to Top
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Svibanj 2010 at 12:28
Hvala na savjetima!!
Back to Top
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Lipanj 2010 at 13:55
Pitanje:dali bi trebao uzimati proteine nakon treninga sa utezima iako želim smršaviti,,,,i šta bi mi bilo najbolje za pojesti nakon plivanja koje traje oko 2 sata u komadu??
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Lipanj 2010 at 15:11
Originally posted by rider rider wrote:

Pitanje:dali bi trebao uzimati proteine nakon treninga sa utezima iako želim smršaviti,,,,i šta bi mi bilo najbolje za pojesti nakon plivanja koje traje oko 2 sata u komadu??

Mrkni 30g wheya + 60g glukoze poslije treninga i to ti je to. Bio na masi ili na definiciji (mršavljenju), whey uvijek dobro dođe.

Također, poslije treninga plivanja, ista kombinacija ce dobro doci.
Nakon toga možeš (cca. šh kasnije) onda neki konkretni obrok u stilu - smeđa riža + piletina.

Edited by Zoki
Back to Top
rider View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Lipanj 2010 at 19:10
Dali vrijedi obrok ako je u kasnim satima recimo oko š0 sati,,,,a bickl cak oko š u noci
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.