Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
rider
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Svibanj 2010 at 17:32 |
Eto pozdrav svima,,,vec duže vrijeme pratim savjete od fitnessa pa sam se odlucio i logirati.Pokusavam smršaviti i do sada mi i ide lagano š5 kg u 5 mjeseci,,,,i to sa plivanjem,a u zadnje vrijeme bicikl i bucice pa me zanima ako ima tko neki savjet oko prehrane narocito zbog bucica jer bi volio smršaviti ali i dobiti malo oblik ruku i prsa.Unaprijed hvala!!!!
|
|
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko imas godina koliko si visok ikoliko imas kila ???
jesili prelistao malo po forumu??? |
|
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav
|
|
rider
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 25 godina,visina š73 cm,,,,,,kilaža pocetna š05 kg,,,,,sada 90 kg.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
Prvo nam prezentiraj svoj dnevni jelovnik, pa možemo dati kritiku / sugestiju ili neku ideju. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
rider
Post Options
Thanks(0)
|
Dan volim zapoceti dobrim doruckom recimo 3 jajeta na oko i kruh sa sjemenkama.Rucak teletina na roštilju uz salatu sa malo maslinovog ulja.Veceru izbjegavam ali se vecinom dogodi gadan napad na voce nakon nekog iscrpljenog treninga.Promlem je sto sam u zadnje vrijeme dosta odstupao od takvih menija a to znam i sam,ali se vracam na staru stazu jer sam si radim užasne treninge i bez prave prehrane nema uspjeha!
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto izbjegavas veceru?meni je to najkriticniji dio jer
moram nesto pojest...pa pojedem povrce s negativnim kalorijama i neki komad mesa...bez kruha!! jedino tako "kriza" prođe bez napada na frizider |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka je da imaš minimalno 5 obroka. Definitivno moraš vecerati - P+M oblik ti nece nikada naškoditi. Znaci za veceru možeš pojesti tunu + povrce, posni sir + malo badema..4 jaja ... ideje oko jelovnika vidi ovdje. |
|
|
|
rider
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetima!!
|
|
rider
Post Options
Thanks(0)
|
Pitanje:dali bi trebao uzimati proteine nakon treninga sa utezima iako želim smršaviti,,,,i šta bi mi bilo najbolje za pojesti nakon plivanja koje traje oko 2 sata u komadu??
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Mrkni 30g wheya + 60g glukoze poslije treninga i to ti je to. Bio na masi ili na definiciji (mršavljenju), whey uvijek dobro dođe. Također, poslije treninga plivanja, ista kombinacija ce dobro doci. Nakon toga možeš (cca. šh kasnije) onda neki konkretni obrok u stilu - smeđa riža + piletina. Edited by Zoki |
|
|
|
rider
Post Options
Thanks(0)
|
Dali vrijedi obrok ako je u kasnim satima recimo oko š0 sati,,,,a bickl cak oko š u noci
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |