Psyho "opaki ribolovac"! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 19:15 |
Kako sam u "chat-u" napisao... bavim se i ribolovom... da nebi samo na pustim slovima... evo par slikica mojih ulova...
7,5 kg š0 kg š4,5 kg ... a ribice završavaju ovako... |
|
Who dares wins!
|
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vid' šarana od š4,5kg pravi kapitalac, svaka cast!!
|
|
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
A ima i štukica...
|
|
Who dares wins!
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ovog šarana si onda pustio?
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Svi šrani koje sam ulovio i dalje plivaju... kad riba postigne u svom prirodnom okruženju takve "dimenzije"... bilo bi šteta oduzet joj život... ovako možda još koji put zagrize i priušti mi užitak u drillu !
|
|
Who dares wins!
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš lijepo!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš su ružne te ribe... ;) A šta manje onda pojedeš...;) ili i manje pustiš?
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Zavisi kako ko gleda... moždda sam i ja njima bio ružan... a možda sam im se i svidio... ona dva veca šarana su zapravo bile ženke !
Ribu u velikoj vecini slucajeva puštam... osim kad lovim ribu za svoje potrebe... onda lovim ciljano bijelu ribu koja je puno zdravija i ukusnija za konzumaciju od, primjerice šarana koji ima velik postotak BF-a! |
|
Who dares wins!
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jednog malog bassa od jutros... malo mi je "Lupino" podbacio... al su zato komarci bili na nivou !
Uploaded with ImageShack.us |
|
Who dares wins!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav kolegi ribolovcu
Nisam znao da nas ima još na forumu, to je lijepo vidjet Evo jedna starija slikica mog ulova, u zadnje 3 godine vrijeme me gotovo uopce nema u ribicijama zbog nedostatka vremena,samo povremeno tu i tamo za dušu, no i to ce se popraviti Inace isto svoje ribice puštam, tu i tamo se dogodi iznimka ako baš imam iznimnu zelju za ribom amur 20 kg Edited by The Phoenix |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemogu se ko kolega pohvaliti sa brojnim ulovima , no evo
zelim podjeliti jos par slikica sa vama, cisto da doživite ljepotu , mir i ugođaj za vrijeme ribolova..prava meditacija |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Baš meditacija, da.
Pheonix- jesi li pustio ovu od 20 kg? |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Juce odrađen lagani cardio... šetnja podravskim grabama uz "ljekovito" puštanje krvi od strane komaraca... i jedan mali bassek!
Uploaded with ImageShack.us |
|
Who dares wins!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej...to je boli....
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne boli je... bass ima izuzetno velika usta u odnosu na ostatak tijela i ima jako razvucene celjusne mišice tako da mu ovakav "zahvat" ne pricinjava bol... najbolji je dokaz tome što je mališan veselo otplivao u nove pobjede ! |
|
Who dares wins!
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ne , nisam je pustio, krenuo sam i mislio sam , no bio sam sa ribicem starog kova u ribolovu, susjed tam, a oni neznaju za pojam ulovi i pusti i dobio sam ultimatum ak ide riba u vodu idem i ja i izbit ce mi oko hitil bi me iz camca skup s njom ziher covjek se izbezumio kad je cuo da cu je pustit i popustio sam, uzeo sam ju tak da smo roštiljali, radili fish i ostalo no nisam uzivao u tome. Kasnije kad sam bio sam sam ulovio još par nešto manjih i sve ih pustio Edited by The Phoenix |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |