2 treninga 2 PWM? |
Post Reply |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2010 at 21:22 |
|
Zanima me mišljenje..........
Inace treniram ujutro, a u dane kad imam heavy lifting ponekad navecer odradim još kratki kardio cca š0 minuta , neki complex ili tak nekaj (naravno, da me ubije i da se cijedim poslje njega).dal da poslje njega isto popijem pwm ili da samo pojedem nekaj? Pitam zato kaj neznam dal bi trebao i navecer dizat opet inzulin ili to nema veze u slucaju nakon i tog drugog treninga ? |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm, ja sam imao treninge MMA koji su mi završavali oko 23h, toliko sam bio razvaljen da mi je bio potreban PWM i poslije tog normalan obrok. Za tih š0 min ti je dosta kruti obrok, nešto tipa bjelanjci+raženi su ok |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od š0 min kardia neces potrositi zalihe glikogena, tak da ti nema koristi od tog kardia. al ako i uzmes pwm, inzulin se digne na kratko, tako da nemas problema sto se tice spavanja i visokog inzulina. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imal bi ja još jedan obrok i nakon tog pwm tak da mi nebu to zadnji obok....a ne slažem se da nema koristi od tog kardia, je traje š0 minuta ili manje sav rad, ali je strasno visokog itenziteta da ga jedva i odradim uopce i koristi se baš za fat loss i izdrzljivost , nisam ja to izmislio i ne radim tek tak na pamet sam da nekaj odradim.
A na smanjenjom unosu carbsa sam i onako tak da niti jedan trening mi nesmije, ali nesmije otic u to podrucje da potrošim zalihe glikogena pošto te rezerve moram cuvat za heavy lifting....... thnx boysi na savjetu, nebum onda uzimal pwm, to sam htio cuti jer i onak do podne pojedm sve carbse pa bi mi ovo remetilo plan Edited by The Phoenix |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolje radi LI cardio bar pola sata. to kaj se znojis nema veze sa potrosnjom masti. gubis samo vodu. uostalom, radis cardio za gubitak masti, a ja heavy lifting povezujem s masom. to su dva nespojiva treninga. nekak mi se cini da negdje grijesis. opisi malo kaj radis, koji ti je cilj,... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni približno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, bolje je š0 min intenzivno?
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
LI cardio odradim 2x tjedno, ali iskljucivo nakon odradjnih krugova u teretani, dakle opet visokog itenziteta rada kada jedva ostanem na nogama uopce i onda opalim 20-30 min laganohg trcanja kad mi je mlijecna kiselina na maximumu jer tad tih 30 min trckaranja ima daleko vecu korist nego da samo trcim. A heavy lifting mi je u ovom slucaju za ocuvanje mišicne mase, u idealnom slucaju lagano povecanje pošto sam u kalorijskom deficitu pa mi taj heavy lifting služi primarno da ne pušim na mišicnoj masi, a sigurno da i time doprinosim fat losu. A cilj......BF ispod š0% nakon toga nazad na recimo 85 kg -90 kg Poslat cu mjere i slike sam da nadjem vremena to poslikat, premjerit , no za sad ti mogu reci da je u 3-4 mjeseca otislo š0 kg dole, misicna se povecala, skemba je nestala, a sve mi hlace padaju no jos nisam tu gdje zelim |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima daleko vecu korist ako ti je cilj da izgubiš hrpu mišica, da |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mmmm zakaj tak misliš? krugovi mi traju kaj ja znam.....pol sata maybe, ili oko 20 minuta,mozda manje , i odtrcim 25 minuta recimo na 60-70 % HRmax , po svemu kaj citam i proucavam, a zadnjih par mjeseci samo citam i citam i citam o fat lossu svugdje vele da taj rad (to trcnaje pol sata u tom rangeu) minimalno koristi glukozu odnosno trosi zalihe glikogena, a tad nakon tog hi densiti treninga je kao tjelo najspemnije na potrosnju masti i povecano lucenje hormona rasta nakon tog trcanja, tj ovivi koliko mlijecne kiseline uspijem prizvesti to je veca ucinkovitost Edited by The Phoenix |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oh, mislio sam da radiš kružni trening koji bi duže trajao
|
||
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neee, budem baš štopao, al stvarno ga brzo odradim....
evo ga... CIRCUIT A (š2-š5 reps per set) Aš. Horizontal pushing exercise (bp) A2. Quads-dominant exercise (sq) A3. Horizontal pulling exercise (row) A4. Hamstrings-dominant exercise (dl) A5. Abdominal exercise &nbs p; (kosi crunch) No rest between exercises within the circuit (or as little as possible). Perform the circuit three times. CIRCUIT B (š5-20 reps per set) Bš. Vertical pushing exercise (military) B2. Quads-dominant exercise ( squat) B3. Vertical pulling exercise (lat) B4. Hamstrings-dominant exercise (dl) B5. Abdominal exercise &nbs p; (kosi cru) No rest between exercises within the circuit (or as little as possible). Perform the circuit three times. CIRCUIT C Rš2; OPTIONAL (š5-20 reps per set) Cš. Biceps exercise C2. Calves exercise C3. Triceps exercise C4. Abdominal exercise C5. Shoulder isolation exercise To su vjezbe koje radim, tak da mislim da sam brzo gotov, ne vjerujem da mi treba vise od š0 minuta da 3x zavrsim krug A i onda š0 za krug B Krug C rijetko odradim jer me ovo iscrpi tolko da se se primam za klupicu dok se dizem poslej trbusnjaka :) ajos imam trcat poslje sa nogama u komi nakon ovog |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |