Body Fat |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Travanj 2010 at 12:45 |
|||
Upravio sam mjerio sa kaliperom udio masnoce u tijelu i ispalo je š4,2%.. sto me iznenadilo.. mislio sam da je oko 20%.. Koliko je pouzdan kaliper? Znate li vi svoj postotak?
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
krivo si ti to nesto izracuna
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A neznam bas.. isao sam po postupcima kako pise, mjerio na 5,6 mjesta, i ubacio podatke u taj kalkulator, i izbacilo postotak... pa sada imam jako malo sa ustipnut na struku,na prsima jedva š0mm kad se ustipne.. hehe... pao sam od nove god 7,8kg.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
onda imas srice
|
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je kaliper pokazao (ovisno o tipu metode racunanja)
od 2š.5% do 22,5% Ovdje ima sve lijepo opisano, (za muškarce, za žene tamo postoji link također) kako se mjeri KAKO SE RAcUNA |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kompliciano mi ovo citat neznan sve te rici iz engleskog, a i neznan di nabavit kaliper a da nije taj vas ebay
|
||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
saznao... ;) OT: š3% Edited by GajbaPive |
||||
Loli
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jel taj kaliper ono šta te štipa malo za trbuh,leđa,bicepse i tricepse?
Ja sam to mjerila prije mjesec dana i imala 38,9 toga. piše mi potkožno masno tkivo.. Mjerila se i na neku spravu a tamo ispalo 35,3 |
||||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne znaš ti ni hrvatski |
||||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a ti ne znaš za netiquette i kulturno ponašanje, pa ti dođe na isto |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
što ti odmah skaceš, vidiš da sam stavio smajlic. |
||||
Muhamed Ali |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Stavio si krivi smajlic. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
hrc007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A koji sam trebao stavit? Taj mi se cinio prikladan. Baš sam bio raspoložen i gle sad...
|
||||
Muhamed Ali |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |