Masa il definicija |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2010 at 14:08 |
|
Pogotovo me interesuje misljenje devojaka sa foruma, da li
bi pre bile zainteresovane za momka sa veceom masom, al izrazito vecim misicima, il za momka, kome se na prvi pogled ne primecuje da trosi vreme u teretanu, sve dok ne skine majcu... |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa, meni se puno više sviđaju mršavi decki, "usko" građeni koji onda imaju finu definiciju, ali se to ne vidi odmah, kako si se izrazio malo mi smiješno zapravo gledati kako se tipovi ubijaju u teretani za ogromne ruke, a onda uopce nemaju guzu recimo...dobro, to naravno nisu svi, ali dosta sam takvih primijetila
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja volim komad muškarca.... pošto sam i ja komad žene..ono jel... mršavo..ne ne....
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemaju guzu zato jer ne rade ATG. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato ja imam guzicetinu, ne da odem do poda nego ga i probijem |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oo, pohvalno
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, ATG je mama za noge al brate kako dupe raste od njega, pa ja ne stanem u pola traperica od prije par mjeseci, sad furam trenirke |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta je atg ?
|
||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se sviđa ono što tu decki, na forumu zovu - picolovac... A što cu, kad sam žensko...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta..pa zato voliš muške k.... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nisam mogla odoliti... malo sam zlocesta danas.....
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo danas? |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas malo više |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ass to The Grass cucanj p.s ja isto imam dobar komad guzice |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Riješio sam ga ja na PM i poslao sam mu Tom Platza dok radi ATG šta si i ti u društvu velikoguzaca? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |