citate li knjige? |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | ||||
karategirl
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Svibanj 2010 at 19:23 |
|||
...VOLITE LI cITATI KNJIGE? KOJE SU VAM NAJDRAŽE?...KOJU STE PROcITALI ZADNJU?
...osobno obožavam knjige...imam š4 godina i procitala sam puno knjiga..među zadnjima mi je bio serijal anđelika od anne i serge golon,R.L Stine,vjekoslav kaleb:divota prašine i kozarac od đuke begovica.. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Trenutno na Dorucku šampiona
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cek, šta nije to vezano uz farmakologiju i AAS ? |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
O da, sve knjige o zdravlju, managementu, psihologiji, marketingu i tako dalje i tako redom...a od beletristike klasike tipa Zlocin i kazna, Price iz Canterburyja, Dickensa i Conan Doylea (Sherlock Holmes)..a volim i domace krimice(Pavao Pavlicic), neke humoristicne price i sve u cemu ima puno sarkazma i ironije
|
||||
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
..neki dan sam završila sa serijom knjiga Vampire Diaries od L.J.Smith ..mislim da sam ih svih 5 procitala u 3 tjedna..
..kad naletim na dobro štivo ne ispuštam ga iz ruku.. ..a prije toga serija knjiga od Stephanie Meyer Twilight,New Moon,Eclipse i Breaking Dawn ..trenutno si skidam par knjiga,naravno opet o vampirima |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Obožavam citati, trenutacno citam od Georga Martina, feast for crows! Znaci veliki obožavatelj fantazije, drugo citanje mi se svodi na sport, nutricionizam i ostalo vezano uz to
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Je
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kupio ili skinuo? Poklonit cu ti origigi, bio danas na kavi s Goranom Tepšicem - autorom. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja ju nemam, ja ju nemam |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma daj?? Slobodno cu te kontaktirati prvom prilikom kad budem u zg da riješimo primopredaju tako da zamijenim ovo pdf izdanje A što se tice autora, kolko vidim car, užitak za citati, taj stil i korištenje sarkazma i ironije u nekim dijelovima |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I ja odnedavno ....uz milijun drugih knjiga..ne znam di mi je glava više... |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Upravo zgotovio Grahama Hancocka - Fingerprints of the Gods, sad zapoceo The Sign and the Seal. Uglavnom knjige o drevnoj povijesti volim. I stalno nešto citam.
|
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Taman procitala Chin-Ning Chu: Umijece ratovanja za žene i sad se bacam na Pavel Tsatsoulinea, Enter the kettlebell, za pocetak
|
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
caksi nemoj zamjeriti ako sam ikad nešto ružno rekao! |
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehehe oprošteno! |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Illy, Thorn i Gym_girl - dobit cete origigi knjigu "Dorucak šampiona - Tajne sportske farmakologije".. Nemojte gubiti oci na racunalu, knjiga ipak ima više od 400 stranica. Pošaljite mi svoje adrese na PM. I to je to. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |