Depilacija - sve o depilaciji |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Lipanj 2010 at 16:13 |
Ova tema ce biti striktno fokusirana na temu: depilacija
Sve što je vezano za depilaciju pišite ovdje.. Vecina bildera po natjecanjima su depilirani i izgledaju ko curice.. Volio bih cuti vaša iskustva i da li to radite te radite li to radi vizualnosti, na koji nacin i kako cesto... Za žene je normalno da se depiliraju, no muškarci .. depilirate li se? I što žene preferiraju? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ti zoki? voliš li ti depilirati svoja prsa , ili briješ na lovecarpet??? meni osobno ni jedno ni drugo ne smeta... samo mislim da je to puno posla... al sta ces, tko mora , mora!!
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žene moraju mislim bilo bi poželjno Ja isto tako ne bih mogla biti nedepilirana jer se osjecam nehigijenski tako da se depiliram recimo jedanput tjedno.Nisam toliko dlakava po prirodi pa imam srece.
Ena lovecarpet i nije tako loš |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne depiliram prsa. Ostali muški?
|
|
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno, ipak više volim prirodne pa makar bili ko iz đungle... to mi totalno ne igra nikakvu ulogu.... al ša je tu je, sve dolazi u paketu |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne volim dlake, kako na sebi, tako ni na decku..nigdje osim noge ajde
|
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako mi se muškarac u cjelini sviđa (inner i outer) - dlake ili ne dlake... sasvim svejedno. Ako mi se ne sviđa - znate onu staru dobru - lošem k... svaka dlaka smeta...
A ja - pa depiliram samo prepone... ostalo brijem (pazuhe, noge). |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam nešto malo dlaka po ramenima koje znam ponekad odepilirati jer mi smetaju kad ih vidim
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Moja gornja konstatacija "Vecina bildera po natjecanjima su depilirani i
izgledaju ko curice.." je mala šala da ne bi bilo krivih tumacenja.
Zna se da cure vole muške "tepihe", pa sam se malo našalio. Cure, a kako bi komentirali muškarca s depiliranim nogama? |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se jedino tu i tamo ispod pazuha obrijen, zoki slobodno priznaj necemo ti se smijat
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
paaa...i could handle everything ako nema obrijanu glavu
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
što ti smeta obrijana glava.. ? Thorn, ovo nisi procitao jel.. |
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedina stvar na tijelu koju brijem je glava i to svakih par dana |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
hm sad cu se još dublje pokopat, ali iako sam vidjela cak primjera da je ispalo sasvim dobro...ja volim kosu jao kao da decki isto nemaju takve stvari za cure koje su im turn off, recimo, izgriženi nokti?
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam, ja sam celav zato što mi je to ok, a i curi se sviđa BTW, fuj izgriženi nokti Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
i najbitnije je da se tebi sviđa, i curi evo ja sad imam izgrižene nokte i to mi se uopce ne sviđa ali ispiti su, a ja imam tanke živce
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |