New Posts New Posts RSS Feed - Problem s jajima
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Problem s jajima

Post Reply Post Reply
Author
Lenyray View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lenyray Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem s jajima
    Posted: 13 Lipanj 2010 at 21:08
 Dakle, kako sam sredila prehranu  tako su mi jaja, odnosno bjelanjci, postali jedan od izvora proteina. Komzumirala sam ih, pa recimo cca 4-5 puta tjedno kao marendu na poslu (š cijelo jaje a ostalo(4-5 komada) bjelanjci s nekim povrcem ili kao fritaja). Sve je bilo ok sve do jednog dana kad su me uhavtili nevjerojatni grcevi u stomaku. Sada da pojede i pola jaja umrla bi od bolova....
Da li je jos neko imao takvog iskustva i zna li netko razlog tome?
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Lipanj 2010 at 21:20

hmmm... mislim da je razlog cisto to sto su ti dosadila, meni iskreno kada dosade, kad ih vidim, muka mi... al onda uradim jedan trik, kombiniram sa nekim UH, recimo... uzmem 5 bjelanjaka, kuhanih naravno, malo nemasnog mljeka i bananu i sve to smiksam u blenderu... dobijes extra kremu, kao za kolace, ukusno, a nema grceva... mislim, ja sam tak rijesio problem... probaj. Al bit ce jos prijedloga

experimentiraj, al pokušaj ih održat u ishrani.

Back to Top
Lenyray View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lenyray Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Lipanj 2010 at 21:26
Da, moja pretpostavka je bila da se moj organizam zasitio pa mi je hto reci 'DOSTA'. Ali ja ih volim jesti...Ja sam od onih koji mogu istu stvar jesti svaki dan mjesecima... Zadnje sta sam pojela su sparuge i jaja i ispla je katastrofa odnosno cijelonocno previjanje i preznojavanje od bolova. Tako da me malo strah expeimentirat ali morat cu, nema druge
Tvoj prijedlog zvuci njami, njami

Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Lipanj 2010 at 21:33

uh, ak ti bas tako ne odogovaraju, onda ima nesto u njima što ti bash ne sjeda na zeludac... inace i ono jedno zumance zna bit prilicno teško za trbuh,izbaci ga skroz, samo bjelanjci... a ako ni tada ne bude nista bolje, onda se jedno vrijeme prebaci na soju, dok ne odmoris od bjelanjaka

ja sam probo sa sojom, al soju bas ne podnosim  ,tak da sam odusto...slušaj svoj organizam, on ce ti rec sta mu odgovara, a sto ne

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Lipanj 2010 at 12:07
Ako imaš bolove poslje konzumiranja jaja bolje ih izbaci na neko vrijeme jer nikada ne znaš jel ti se možda malo zamutila žuc pa te sad zeza zbog slabije reapsorcije masti!
Sve ovisi gdje se bol širi i ako te tako zeza bilo bi najbolje otici do lijecnika da ti da lijekove ili ultrazvucni pregled abdomena, te vađenje krvnih uzoraka.
Sretno
Back to Top
Lenyray View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lenyray Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Lipanj 2010 at 08:47

Ja se jos uvijek nadam da je to samo zasicenje organizma....doktori ce jos malo ipak pricekati jer kad odes kod njih uvijek ti nesto nađu.

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Lipanj 2010 at 13:42
Lenyray a moglo bi i to biti ali mislim da bi ti bili drugi simptomi kod prezasicenosti s određenom namirnicom!

Uostalom znam da pronađu ali bolje da vidiš što ti je, moja preporuka ti je da odeš pa vidiš što je problem
Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Lipanj 2010 at 18:59
  svaki put kad procitam naslov ove teme prasnem u smijeh...   ... inace , no hard feelings za problem... događa se, probaj samo bjelance :)
Back to Top
Lenyray View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lenyray Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Lipanj 2010 at 22:54
  @ena : hehehe..nema beda, nije bilo namjerno.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.