Kuglice od piletine (R) |
Post Reply |
Author | |
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2010 at 11:37 |
Za recept potrebno je: 300 g mljevenih pilecih ili purecih prsa š luk pola žlicice mljevene crvene paprike pola žlicice curry-a sol (može i tamari sos umjesto soli) svježe mljeveni papar š žlica maslinovog ulja malo krušnih mrvica Piletinu sameljite rucno (koristila sam štapni mikser) ukoliko nije vec samljevena. Luk nasjeckajte na vrlo sitno, dodajte piletini, zatim dodajte zacine i maslinovo ulje. Sve dobro izmješajte, oblikujte kuglice. Ako je smjesa premekana dodajte malo krušnih mrvica. Pecite u pecnici na 2š0 Celzijevih stupnjeva š5 minuta. Poslužite uz umak od jogurta (u jogurt dodati malo curry-a i limunovog soka) ili uz kuhanu rižu. Dobar tek! As seen @ Ebba's cuisine |
|
Strong is the new skinny.
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
taman smisljam sta za rucak.. al sam se toliko ukrkala onih zaleđenih banana da ce rucak vjerojatno u š4h ... imam neko pilence pa možda i da njega u blender krknem ovo mi zzgleda prefino:)
|
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
uh ovo ce se uskoro praviti, javim ishod kuhanja...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |