New Posts New Posts RSS Feed - Crveni pureci ragu (R)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Crveni pureci ragu (R)

 Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Crveni pureci ragu (R)
    Posted: 17 Lipanj 2010 at 14:19
Crveni pureci ragu



Sastojci:
700 g purecih odrezaka
sol, papar
2 glavice luka - ja koristim srebrenac
2 cešnja cešnjaka
3 žlice maslaca
svežnjic svj. bosiljka
svežnjic svj. peršina
2 žlice koncentrata rajcice
500 g nasjeckanih na kockice pelata iz konzerve
š manja konzerva kukuruza
2 dcl juhe ili pileca kocka
2 žlice milerama


Priprema:
š . Puretinu narežite na trakice , luk i cešnjak sitno nasjeckajte. Bosiljak i peršin oplahnite i nasjeckajte.
2 . U wok-u ili vecoj teflonskoj tavi na maslacu popržite trakice puretine do zlatno žute boje , š0-tak minuta, izvadite na tanjur,posolite, popaprite i poklopite da se ne ohladi. Na istoj masnoci popržite nasjeckan luk i cešnjak, dodajte peršin i bosiljak, nakon dvije minute i koncentrat rajcice . Izmješajte, pa dodajte još pelate i jušni temeljac.
3 . Kukuruz stavite u cjediljku, pa ga isperite pod mlazom vode. Zajedno sa trakicama mesa umiješajte u ragu. Poklopite i pustite da se š5-tak minuta sve prokuha. Na kraju umiješajte mileram.
4 . Uz ovako pripremljen pureci ragu poslužite domace široke rezance. Dobar tek!

Uživajte u klopi!

izvor:http://coolrecepti.blogspot.com/
 

Edited by Zoki
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.