sladoled od banane :)) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2010 at 11:25 |
naletila sam slucajno na jedan recept za sladoled od banane.. i jutros sam si napravila... mogu vam rec da sam uspjesno nasla zdravu zamjenu za bilo koji sladoled koji postoji na svijetu jer je ovo preeeeeeeeeeeeeeeeeedobro :)
probajte... prejeftine , prefino i prebrzo:)))) http://www.youtube.com/watch?v=wWu6vaQ-8Ok&feature=relat ed Edited by ena:))) |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
mljaaaac! pre
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
davim se... stavila sam jos banana u led :))) mljaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccc
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
.....letim u ducan po banane mljac
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
maaaaaaaajko mila ovo preeeeeedobro izgleda, zašto sa drugim vocem ne bude tako cvrsto???
jel ima ko recept za takav sladoled ali sa drugim vocem, kako ga napraviti??? i koliko voce mora biti u frižideru?? |
|
Post Options
Thanks(0)
|
stavila sam zamrznut ananas iz kompota onaj u krugovima i marelice... pa cu to zamješat s bananama.. koje god voce zamrzneš možeš poslije izmiksat i dodje tako kremasto, samo banane najbolje!!!!!! uf... jedva cekam sutra da mi se to zaledi da mogu hapa- hapa :))))
|
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko dugo si drzala banane u ledu:) ??
|
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
drži ih 20ak minuta |
|
Post Options
Thanks(0)
|
ma preko noci.. da se smrznu:))))))))))))))) ili najmanje 4h :))
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
jaa sam ih držao manje od pola sata i dobio sam fiiiini frape... ne znam koliko gust bude tvoj slamboš nakon cijele noci |
|
Post Options
Thanks(0)
|
pa stvar je u tome da ne radim frape.. nije ni slicno frape i sladoled... theee!!!!! zaledi ih preko noci u ujutro samelji u blenderu paš vidjet....
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
e pa više ih nemam! |
|
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je... ja ovo sad gledala na poslu...pa preokrutno kako je dobro, sve sam progutala slinu...
|
|
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pre,preeeeeeee dobro!! Budem probala što prije!
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
i?? jel netko probao? ja bi trebala posadit bananu u vrtu , jer ponestaju zalihe u konzumu
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |