kolko trošite na prehranu? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2010 at 14:01 |
Eto, zanima me koliko mjesecno potrošite na prehranu. Živim sam, otplacujem kredit za stan i namještaj i ne ostaje mi baš puno nakon što sve poplacam i potaknut današnjim smanjenjem place, moram negdje opet rezati. Pa ako imate kakve savjete, bio bih zahvalan.
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
savjet...hm... ja sam student, podstanar, radim na pola radnog vremena... eto..meni su LIDL i akcije po marketima i više nego prepolovile troškove za hranu.. a stvarno je ''zdrava hrana'' puuuuuno skuplja od hrane koju bi inace ko student konzumirala.. tako saldo na xici troši prijateljica, ja se tamo ne želim hranit....
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se držim režima kao tijekom natjecanja i kupujem u
lidlu i konzumu, onda je to 3000 kn mjesecno. Plus proteini 200 kn i ako su neki vitamini u igri i slicno... to može ici i do 3500 kn ukupno. Dakle, puno povrca, fileta oslica, tuna, losos, pileca prsa... skupi se dosta u 5,6 obroka na dan. :/ Ako se ne držim tog plana.. pojma nemam koliko trošim. Isto previše, ali ne toliko. |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
uh jako puno, mada ne pazim bas precizno koliko... al definitivno zdrava hrana je dosta skuplja od standardnog junk-a sto se narod hrani... jos kod mene je bas low carb ishrana, pa je malo teze... a i bas nesto u posljednje vrijeme i cijena voca i povrca je prilicno porasla... al sta se mora, nije teško
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam za vas ali ja mogu kvalitetno jest za š500 kn.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj je jelovnik jednolican i dosadan, tako da sam
jednostavno zbrojala sve to. I šoook... Dakle, moj dragi i ja 7000 kn mjesecno samo za klopu. A još sve ostalo? Huh....Nije ni cudo da nam je štednja nepoznat pojam. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf da, to je malo previše.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocnu cifru ne bi ovako odmah znala izracunati, ali znam da mi pola ode samo na povrce i voce s tržnice jer kupujem od provjerenih prodavaca koji ne špricaju i koji mi cak znaju ostaviti stvari kad narucim, pa cak i ubaciti kakv "pokloncic" tipa hrpa mlade salate, svežnjic rotkvica, koju pomidoru...i tako.
Inace,puno ode i na posni i jogurte....ribu najviše rješavam tako da mi caca ulovi i donese pa se pozamrzava na porcije. A je, skupo je, al šta kaže Ena, triba si malo dat truda pa prekopat po akcijskim ponudama, ima finih i kvalitetnih alternativa za neke turbo skupe proizvode iz iste kategorije |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, hraniti se zdravo je malo skuplje ali opet bolje je potrošiti više novca na hranu nego na cokoladice, cipsice, cigarete, alkohol i te gluposti!
Mjesecno potrošim cirka š500kn za hranu + proteini 500kn ali njih kupujem svakih 2 i pol mjeseca. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne želiš se hraniti u menzi jer misliš da se tamo ne može pojesti dobar obrok? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam oko š500 kn misecno na hranu + sta jeden i nesto sta stara skuva ili kupi i sl. sad potrosin i nesto manje posto na poslu pojeden 2 obroka.pa tako mi se i trosak nesto smanji. cak mislin da cu se tribat povecat na jedno 3500kcal dnevno Edited by zmaj |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm, ja potrošim cca š500 kn na prehranu + 20 kn na nešto tokom radnog vremena. al i to ce mi uskoro postati previše.
puno odgovora u ova dva dana, kad sam ja bio kod žene i griješio idem na ispovjedaonicu |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da...definitivno se previše potroši na hranu...morala bi staviti na papir...ali je oko š000kn mjesecno....sa tim da moji žive na selu i dosta toga u biti donesem od doma....znaci da bi sigurno bilo oko još 500kn, plus suplamenti: omega: multivitamin: vitamin C i proteini....znaci približim se i ovako toj cifri od š500, također živim sama...i srecom ne otplacujem kredite nikakve sem na krpice....
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
a blago tebi, ja dam recimo 250 kn na š0 kg piletine što pojedem, ziher. zatim whey, al sad sam poceo narucivati od onog lika sa fejsa pa bi to trebalo biti manje, al su tu povrce, posni, tuna, riba, voce, vitamini, bla bla, pa minimalno jedan obrok što kupim na poslu. itd, itd!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I još je brat poceo uzgajat neke purice i pilice i svašta nešto.... i imat cemo hrpu povrca....
Ma katastrofa je koliko je zdravo se hraniti skuplje nego junk..u biti je luksuz biti zdrav danas...... |
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
pa je, al šta ceš.... prije sam jeo svašta, nisam izgledao debelo al sam imao zavidan šlauf...
sad nemam i puno se bolje osjecam, pa je vrijedno! a i pica sad ima bolji okusa, svakih nekoliko tjedana i više |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |