New Posts New Posts RSS Feed - kolko trošite na prehranu?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

kolko trošite na prehranu?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
mesek View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mesek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: kolko trošite na prehranu?
    Posted: 18 Lipanj 2010 at 14:01
Eto, zanima me koliko mjesecno potrošite na prehranu. Živim sam, otplacujem kredit za stan i namještaj i ne ostaje mi baš puno nakon što sve poplacam i potaknut današnjim smanjenjem place, moram negdje opet rezati. Pa ako imate kakve savjete, bio bih zahvalan.
Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 15:13
 savjet...hm... ja sam student, podstanar, radim na pola radnog vremena... eto..meni su LIDL i akcije po marketima  i više nego prepolovile troškove za hranu.. a stvarno je ''zdrava hrana'' puuuuuno skuplja od hrane koju bi inace ko student konzumirala.. tako saldo na xici troši prijateljica, ja se tamo ne želim hranit....
Back to Top
Ann View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 15:24
Ako se držim režima kao tijekom natjecanja i kupujem u
lidlu i konzumu, onda je to 3000 kn mjesecno. Plus proteini
200 kn i ako su neki vitamini u igri i slicno... to može
ici i do 3500 kn ukupno.
Dakle, puno povrca, fileta oslica, tuna, losos, pileca
prsa... skupi se dosta u 5,6 obroka na dan. :/

Ako se ne držim tog plana.. pojma nemam koliko trošim. Isto
previše, ali ne toliko.
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 16:05
 uh jako puno, mada ne pazim bas precizno koliko... al definitivno zdrava hrana je dosta skuplja od standardnog junk-a sto se narod hrani... jos kod mene je bas low carb ishrana, pa je malo teze... a i bas nesto u posljednje vrijeme i cijena voca i povrca je prilicno porasla... al sta se mora, nije teško
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 16:14
Neznam za vas ali ja mogu kvalitetno jest za š500 kn.

Rijeąeno na PM.
Back to Top
Ann View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 17:15
Moj je jelovnik jednolican i dosadan, tako da sam
jednostavno zbrojala sve to. I šoook... Dakle, moj dragi i
ja 7000 kn mjesecno samo za klopu. A još sve ostalo?
Huh....Nije ni cudo da nam je štednja nepoznat pojam.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 18:48
Originally posted by Ann Ann wrote:

Moj je jelovnik jednolican i dosadan, tako da sam
jednostavno zbrojala sve to. I šoook... Dakle, moj dragi i
ja 7000 kn mjesecno samo za klopu. A još sve ostalo?
Huh....Nije ni cudo da nam je štednja nepoznat pojam.

Uf da, to je malo previše..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 22:00
Tocnu cifru ne bi ovako odmah znala izracunati, ali znam da mi pola ode samo na povrce i voce s tržnice jer kupujem od provjerenih prodavaca koji ne špricaju i koji mi cak znaju ostaviti stvari kad narucim, pa cak i ubaciti kakv "pokloncic" tipa hrpa mlade salate, svežnjic rotkvica, koju pomidoru...i tako.

Inace,puno ode i na posni i jogurte....ribu najviše rješavam tako da mi caca ulovi i donese pa se pozamrzava na porcije.

A je, skupo je, al šta kaže Ena, triba si malo dat truda pa prekopat po akcijskim ponudama, ima finih i kvalitetnih alternativa za neke turbo skupe proizvode iz iste kategorije

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 12:45
Istina, hraniti se zdravo je malo skuplje ali opet bolje je potrošiti više novca na hranu nego na cokoladice, cipsice, cigarete, alkohol i te gluposti!
Mjesecno potrošim cirka š500kn za hranu + proteini 500kn ali njih kupujem svakih 2 i pol mjeseca.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:06
Originally posted by ena:))) ena:))) wrote:

savjet...hm... ja sam student, podstanar,
radim na pola radnog vremena... eto..meni su LIDL i akcije
po marketima  i više nego prepolovile troškove za hranu.. a
stvarno je ''zdrava hrana'' puuuuuno skuplja od hrane koju
bi inace ko student konzumirala.. tako saldo na xici troši
prijateljica, ja se tamo ne želim hranit....

Ne želiš se hraniti u menzi jer misliš da se tamo ne može
pojesti dobar obrok?
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:10

ja sam oko š500 kn misecno na hranu + sta jeden i nesto sta stara skuva ili kupi i sl. sad potrosin i nesto manje posto na poslu pojeden 2 obroka.pa tako mi se i trosak nesto smanji. cak mislin da cu se tribat povecat na jedno 3500kcal dnevno

Edited by zmaj
Back to Top
mesek View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mesek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 23:28
hm, ja potrošim cca š500 kn na prehranu + 20 kn na nešto tokom radnog vremena. al i to ce mi uskoro postati previše.

puno odgovora u ova dva dana, kad sam ja bio kod žene i griješio

idem na ispovjedaonicu
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 10:24
  da...definitivno se previše potroši na hranu...morala bi staviti na papir...ali je oko š000kn mjesecno....sa tim da moji žive na selu i dosta toga u biti donesem od doma....znaci da bi sigurno bilo oko još 500kn, plus suplamenti: omega: multivitamin: vitamin C i proteini....znaci približim se i ovako toj cifri od š500, također živim sama...i srecom ne otplacujem kredite nikakve sem na krpice....
Back to Top
mesek View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mesek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 10:31
a blago tebi, ja dam recimo 250 kn na š0 kg piletine što pojedem, ziher. zatim whey, al sad sam poceo narucivati od onog lika sa fejsa pa bi to trebalo biti manje, al su tu povrce, posni, tuna, riba, voce, vitamini, bla bla, pa minimalno jedan obrok što kupim na poslu. itd, itd!
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 10:36
 I još je brat poceo uzgajat neke purice i pilice i svašta nešto.... i imat cemo hrpu povrca....

Ma katastrofa je koliko je zdravo se hraniti skuplje nego junk..u biti je luksuz biti zdrav danas......
Back to Top
mesek View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mesek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 10:43
pa je, al šta ceš.... prije sam jeo svašta, nisam izgledao debelo al sam imao zavidan šlauf...

sad nemam i puno se bolje osjecam, pa je vrijedno!

a i pica sad ima bolji okusa, svakih nekoliko tjedana i više
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.