Aromaterapija |
Post Reply |
Author | |
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2007 at 20:29 |
Koristite li etericna ulja, i kako? Ja ih obozavam!
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povremeno nakapam neko ulje u onu lampicu, ono, kad mi padne na pamet. Mandarina mi je ok za razbudjivanje, a lavanda za smirivanje. Ali vec dugo nisam nista koristila. |
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, i ja ih tako najcesce koristim...ali i za masazu(pomijesam sa baznim uljem), za kupku...mmm...gust! Sad sam se navukla na narancu, pase mi za osvjezenje u vrucim danima. Vazno je da koristis š00%cista ulja, jer su ostala vise stetna nego li korisna... Prava se prepoznaju po varijacijama u cijeni ovisno od biljke do biljke, napisan je sastav i latinski naziv... Dobra je Gea i Aromateka... |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
S obzirom da mi je to struka, EDIT: smanjen font Edited by Zoki |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
A vidim ja da se i Mihcla kuzi! Treba bolje citat... Me embarassed... EDIT: smanjen font Edited by Zoki |
|
Mihaela
Post Options
Thanks(0)
|
Aaa hoces rec...bas je i Mihcla pametovala prije mene Jesi se vani skolovao, ili si isao na neki tecaj u Hrvatskoj? Podijeli s nama sto jos znas! Pozdrav!
|
|
x_sport
Post Options
Thanks(0)
|
Ma neee, nisam mislio da mihcla pametuje Kod nas, zavrsio tecaj zamasera klasicne medicinske mas., i radio sam u Crikvenici. Nisam puno upoznat sa aromaterapijom, jer me nije toliko interesirala kao npr. sportska masaza, al znam da i u jednom i u drugom ima toliko novosti svaki dan da covjek ne moze bit u toku tako jednostavno... Ti, mudrice? Di si se ti skolovala? Pozdrav |
|
Mihaela
Post Options
Thanks(0)
|
Ej! Ma nemam ti ja skole, samo sam istrazivala po Netu i citala knjige…htjela bi se usavrsit, i znati sve o tome…ali imas pravo, svakim danom ima nesto novo… Htjela sam ici na jedan tecaj masaze ali je bio skup, a samo bi me ukucani iskoristavali hehehe… Hm…volim masirati,ali ipak vise da mene masiraju. Ciao! |
|
hedera
Viden/a u gymu Joined: 24 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej, a gdje kupujete ta bolja ulje? gea pretpostavljam u gei!
ja ih koristim samo za kupke i prostor. znaci za prostor dm prolazi, ali za kupku bas i ne? |
|
Mihaela
Post Options
Thanks(0)
|
Ej! Neznam gdje ti je najblize… AROMATEKA je na trgu bana Jelacica, a imas ih i u Saxu:Gajeva 2a,Heinzelova2a… Gea je Gea, na Kvatricu u smjeru Petrove.Tamo su ulja od AROMARE. Za kupku su definitivno bolja kvalitetna. Cijene ti se krecu cca. 30-š50kn, ali doziras u kapljicama, tak da ti dugo traju Najbolje ti je u zlicu krupne soli staviti 7-8 kapi et.ulja. Sol se koristi radi bolje disperzije ulja u vodi. Nemoj mijesati vise od 3 vrste etericnih ulja odjednom. Putevi kojim dopiru u organizam su sljedeci: Nos-mozak-vegetativni zivcani sustav Nos-pluca-krvotok-organi Koza-krvotok-organi Koza-krvotok-mozak Uh, jesam se raspisala!
x_sport sta ti velis?
Edited by Mihcla |
|
robi21
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam kupio bamija ulje te je bilo užasno, tj. žena mi je dobila jak svrbež na nogama i crvenilo koje se smirilo tek nakon tjedan dana mazanja nevenom. Užas, ne nasjedajte kao ja!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |